Reviews

Fijn voor je haar: Organix Renewing Argan Oil lijn

Marokkaanse arganolie wordt niet voor niet voor niets het Marokkaanse goud genoemd. Dit ingrediënt wordt namelijk al eeuwenlang gebruikt en is een bron van vitamine A en antioxidanten. Deze olie is zalig om te gebruiken op de huid, maar ook haar is er dol op.

De producten van Organix zijn puur en duurzaam. De nieuwe Arganlijn is een prachtige aanvulling op het assortiment. Deze producten herstellen de zachtheid van het haar maar beschermt het haar ook tegen uitdroging van jouw föhn en de zon.


De Renewing Moroccan Argan Oil shampoo (EUR 11,99) bevat naast arganolie nog een aantal pure en verzorgende ingrediënten.  De formule bevat geen sulfaten, fosfaten en parabenen en is (wel zo handig) ook geschikt voor gekleurd haar. In combinatie met de Renewing Moroccan Argan Oil conditioner (EUR 11,99) is dit een combinatie die zorgt voor een herstel van de vochtbalans in het haar, veerkracht en een mooie hoogglans.Kan jou haar wel een klein beetje extra verzorging gebruiken? Probeer dan het Renewing Moroccan Argan Oil Treatment Mask (EUR 11,99). Dit romige masker gebruik je na het wassen van jouw haar en biedt een intensieve behandeling waardoor het haar makkelijker te borstelen wordt en daarnaast zijdezacht aanvoelt.Tot slot bevat deze lijn ook nog een Renewing Moroccan Argan Oil Penetraiting Oil ( EUR 11,99). Deze bevat onder andere Vitamine E, en wordt gebruikt op handdoek droog haar.  Deze olie werkt verstevigend, verzorgt een mooie glans en beschermt tegen de hitte van de föhn en stijltang.  

Voor meer informatie en verkooppunten verwijs ik je graag naar www.organixhair.nl/. De producten zijn voor de online shoppers onder ons ook te bestellen via www.beneluxcosmetics.nl/.

Deel dit artikel
Back to top