Nieuws

Een Oosters sprookje - maak kennis met de Andrelon Oil & Care lijn

Ik ben dol op arganolie en daarom was ik behoorlijk enthousiast toen ik werd uitgenodigd om de nieuwe Andrélon Oil & care lijn te gaan ervaren... en hoe! Ik kan je in elk geval wel vertellen dat ik heel erg in de watten ben gelegd en de producten zijn fantastisch. Ben jij net zo nieuwsgierig als ik? Lees dan heel snel verder!

Afgelopen dinsdag werd ik door de Andrélon, de Arjen Huffels delegatie en een heleboel lieve dames in hartje Amsterdam ontvangen om daar een ultiem Duizend en een nacht sprookje te beleven. Marokkaanse hapjes, kussens, kortom: een sfeer om verliefd op te worden.

Sprookjes hebben altijd hoofdrolspelers en de sterrencast bestond in het geval van de nieuwe Andrélon Oil & care lijn uit zes nieuwe producten met Marokkaanse arganolie als ster-ingrediënt. Na de interessante introductie en een heerlijke lunch (als ik ooit de mogelijkheid heb kook ik nooit meer en ga ik mijn echtgenoot dwingen een Marokkaans eethuis te beginnen!) mocht ik plaatsnemen in de stoel waarop het allemaal ging gebeuren.
Mijn haren werden eerst gewassen met de Oil & Care Shampoo (EUR 3,29 - 300 ml). Detail is trouwens dat wanneer mijn haren gewassen worden ik direct in de relax stand schiet, heel handig zo’n rustmomentje. Deze shampoo zorgt er samen met de Oil & Care Conditioner (EUR 3,39 - 300 ml) voor dat het haar gevoed wordt zonder het te verzwaren. De formules ruiken bijzonder prettig en bevatten naast arganolie nog een aantal andere oliën die samen een bron van Vitamine E en anti oxidanten vormen.

Tip van de dag, althans voor mij was dat Arjen Huffels (haarstylist) aangaf dat het verstandig is het Oil & Care 1-minuut Masker (EUR 3,99 - 180 ml) te gebruiken na de shampoo en dus voor de conditioner. Het masker zorgt namelijk voor een diepteverzorging en de conditioner zorgt extra goed voor het sluiten van de haarschubben! Je bent nooit te oud om te leren!

Het was liefde op het eerste gezicht toen ik de Arjen Huffels salon binnen liep en daar een geur rook die niet te weerstaan was. Achteraf bleek dit de Oil & Care Anti-klit spray (EUR 3,39 - 250 ml) te zijn. Deze maakt het haar ultra zacht, makkelijk doorkambaar en dat is echt wat ik nodig heb. Klitten uitkammen is vreselijk slecht voor jouw natte haar en met een paar pompjes van dit product vliegt je kam moeiteloos door jouw haardos heen.


Speciaal voor dames met zeer droog of kroeshaar is de Andrélon Oil & Care lijn aangevuld met twee producten. Allereerst de Kroescontrol Crème (EUR € 3,39 - 200 ml). Dit is een rijk en zeer voedend leave in product dat ook sheaboter en olijfolie bevat. Op deze manier voorkom je frizzy hair maar ook zorgt het product ervoor dat krullend haar niet gaat pluizen.

Tot slot is er het Kroescontrol Serum-Oil (EUR  5,99 - 75 ml). Dit is naast de Anti-klit spray een van de sterproducten uit de collectie wat mij betreft. Je kunt het product gebruiken als finishing touch maar ook voordat je jouw haren gaat föhnen als bescherming tegen de warmtebronnen. Het product zorgt voor een mooie glans en is ideaal om de droge haarpuntjes of springende haartjes bovenop het hoofd in toom te houden.

Volgens mijn dochter Eden is een sprookje niet compleet zonder prinses en de daarbij behorende prinsessenjurk. Geloof mij: ik heb volledig aan haar voorwaarden voldaan. Na de verwennerij in de vorm van een haar styling-sessie mocht ik met behulp van twee prachtige dames een bijzondere Marokkaanse jurk aantrekken. De takshita die ik aantrok was wonderschoon. Ik viel als een blok voor de smaragdgroene kleur, gouden details en de prachtige luxe uitstraling. Wonderlijk hoe je binnen een paar tellen de pose van een verWENd prinsesje kunt aannemen *wink*.

Terug naar de Andrélon Oil & Care lijn. Ik ben enorm blij dat deze productlijn in het leven is geroepen. Allereerst omdat er nu een voor ieder budget een betaalbare en makkelijk verkrijgbare lijn te koop is waarin mijn holy grail (arganolie) is verwerkt. De unieke samenstelling van dit vloeibare goud wordt al eeuwen gebruikt om de helende en voedende kwaliteiten. Daarnaast zijn de producten prettig in gebruik, ruiken heerlijk en zijn om een lang sprookje kort te maken een mooie aanvulling in het Andrélon schap.  

De Andrélon Oil & Care producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle drogisterijen en de grotere supermarkten.  De kroescontrol producten (de Leave-in cream en het Serum ) zijn in 2012 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Vanaf 2013 zullen deze twee producten ook verkrijgbaar zijn bij andere drogisterijen en grotere supermarkten.

Deel dit artikel
Back to top