Nagel & Handen

Swatches - Color Club Winter Affair collectie

Deze herfst brengt Color Club twee nieuwe collecties uit waarvan de In True Fashion collectie er eentje is. Deze collectie zien jullie binnenkort voorbij komen. In dit artikel speelt de Winter Affair collectie de hoofdrol. Nieuwsgierig hoe de lakjes eruit zien op mijn nagels? Lees dan even verder.

Behoorlijk opvallend is dat er zich in de Color Club Winter Affair collectie geen ‘saaie’ lakjes bevinden. Tussen haakjes natuurlijk want ik doel natuurlijk op nagellakjes zonder glitters, shimmer of andere bijzonder finishes. Kortom: geen crème nagellakken in deze collectie.
Hieronder zien jullie een van de twee paarse nagellakken uit de zeskoppige collectie. Glitter Wonderland is een warme paarse lakje met blauwe en rode microglitters en een mooie shimmer. De nagellak geeft een prima dekking in twee laagjes.

Gift of Sparkle is ook een paarse nagellak overladen met paarse en holografische glitters. Deze nagellak heeft overigens een blauwe en koelere ondertoon. Je kunt de nagellak individueel dragen maar ook als topper over bijvoorbeeld de Glitter Wonderland variant. Op de onderstaande foto draag ik op wijs- en middelvinger de nagellak als individu en op ringvinger en pink als ‘topper’ over Glitter Wonderland.
Een van mijn favorieten van deze collectie is de Berry and Bright variant. De midden rode nagellak heeft een prachtige shimmer en bevat microglitters ook uitgevoerd in rood. Op de foto hieronder draag ik slechts een laagje nagellak en dat is meer dan voldoende voor een ‘snel klaar’ effect. Prachtig!
Op zoek naar een wijn rode nagellak met een bijzondere twist? Dan met je de Winter Affair variant even goed bekijken. De nagellak bevat een shimmer en een glitter die net even wat lichter is in vergelijking tot de basiskleur en daardoor is het een nagellak geworden die levendigheid uitstraalt.
Ho-Ho-Holly is een groene nagellak met subtiele gouden shimmer. De nagellak geeft een prima dekking in twee laagjes en geeft een instant herfstgevoel. Folie nagellakken hebben een klein beetje de reputatie snel te ‘strepen’ maar dat doet deze nagellak niet.
Deze herfst en winter zijn de flakie nagellakken (toppers) weer helemaal terug. Snow-Flakes heeft een transparante basis met flakies die neigen naar oranje en licht groen. Ik vind deze topper bijzonder mooi en subtiel over de groene Ho-Ho-Holly nagellak. Mocht je een heftiger effect ambiëren dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de topper over een donkere kleur te gebruiken.

Wat vinden jullie de mooiste nagellak (EUR 4,95 per stuk) uit deze Color Club Winter Affair collectie? Kun je niet kiezen? Dan stuur je gewoon Sinterklaas alvast een liefdesverklaring! Vertel hem er direct even bij dat hij bij Nailpolishfashion.nl 10% kan besparen op al zijn aankopen (excl. verzendkosten) met code: beautyscene.
 

Deel dit artikel
Back to top