Nagel & Handen

Sneak preview: Nagellak collecties

De afgelopen dagen was er een feestje in Las Vegas voor de Amerikaanse nagellakliefhebbers. Van 31 juli tot en met 2 augustus vond daar namelijk Cosmoprof North America plaats. Cosmoprof is een tradeshow die een aantal malen per jaar op verschillende locaties wordt georganiseerd. Zo vindt er ook regelmatig een show plaats in Bologna in Italië. Op deze shows vind je overigens niet alleen maar nagelproducten maar een volledig assortiment aan merken en hun beautyproducten.

Ik moet jullie bekennen dat het voor mij een grote wens is om een keertje een Cosmoprof tradeshow bij te wonen in Noord Amerika. Enfin, de nieuwtjes, want daar zitten jullie natuurlijk op de wachten. Laten we starten met China Glaze. De Electropop collectie staat ingepland voor lente 2012. De collectie doet een beetje denken aan fellere kleuren uit de Up and Away collectie en bevat voornamelijk nagellakken met een crème finish.De Eye Candy 3-D Glitter nagellakken komen uit als deel van de Holiday collectie (2012). Een bijzonder mooie en lekker heftige kerstcollectie dus! De China Glaze Haunting Halloween collectie ie jullie op de afbeelding hieronder zien komt dit jaar nog uit. Deze bevat naast een glow in the dark nagllak ook een zwarte crackle polish.Toen ik de toekomstige Essie collecties bekeek werd ik wel heel erg blij. De wintercollectie die de naam Cocktail Bling draagt is wonderschoon, maar misschien is de Essie Holiday collectie Luxeffects nog wel mooier! Deze bevat naast vier glitter lakjes ook een flakie nagellak! Overigens bestaat de Essie Holiday collectie uit twee delen, want er zal ook een  holiday collectie verschijnen waarvan het mooie blauw groene lakje Dive Bar onderdeel is.
Inmiddels hebben we veelvuldig de OPI Muppets kerstcollectie (komende feestdagen 2011) voorbij zien komen, dus dat is niet echt nieuws meer. Wat wel nieuws is dat is dat Orly volgend jaar met een deel twee van de Fx collectie uit gaat komen. Ik weet dat er veel fans zijn van duo chrome nagellakken, dus dat is natuurlijk geweldig.

Verder kunnen we dit jaar de Color Club Back To Boho Collectie herfstcollectie nog verwachten en een mooie kerstcollectie (Beyond the Mistletoe) met glitter nagellakjes.Kortom: We hebben een heleboel leuke nagellakcollecties in het verschiet. Natuurlijk zullen we jullie binnenkort verwennen met de officiële afbeeldingen, maar voor dit moment ben ik enorm blij dat collega-blogger The Polishaholic ons heeft kunnen voorzien van deze geweldige sneak peak. Wat vinden jullie van al deze collecies?

Deel dit artikel
Back to top