Nagel & Handen

Holografische hemel – Color Club Halo Hues collectie

Wanneer je in eerste instantie de naam van de allernieuwste Color Club leest dan kan ik mij zo voorstellen dat deze best even verwarrend kan zijn. Halo hues! Halo’s zijn lichtschijnsels rond een scherper gedefinieerde bron (denk aan de zon) maar in dit geval wordt toch echt holografisch bedoeld.

Genoeg natuurkunde-lessen voor vandaag! We gaan het hebben over nagellak. De zeskoppige holografische collectie van Color Club genaamd Halo Hues is wonderschoon en daarnaast ook nog eens kwalitatief zeer hoogstaand. De kleurtjes geven stuk voor stuk een uitermate goede dekking in slechts twee laagjes en hebben een korte droogtijd.

Hieronder zie je om te beginnen de roze en wat meer paarse nagellakken uit de collectie. Cloud Nine is een mooie, zachte paarse holografische nagellak die een koelere uitstraling heeft terwijl Halo-Graphic een warmere tint is die de handen minder bleek maken. Welke je ook kiest.. ze zijn allebei prachtig!

Blue Heaven is (hoe kan het anders?) een blauwe holografische lak die toch ook wel neigt naar grijs. Broertje Harp On It is wonderschoon, zilver/grijs en in mijn ogen het ideale holografische lakje! Kiezen? Vooral niet doen, deze lakjes heb je nodig!

Tot slot zijn daar de groene en bruine variant uit de Color Club Halo Hues collectie. Ik ben behoorlijk gecharmeerd van de groene nagellak genaamd Angel Kiss. Vooral bij kaarslicht een voltreffer. Alhoewel jouw lover waarschijnlijk alleen nog maar oog heeft voor jouw nagels. Cherubic is een mix waarmee je alle kanten op kunt, bruin, goud, brons, afhankelijk van de kleding die je draagt. Ideaal!

Als simpele nagellak ziel (nog steeds een grote voorkeur voor crème nagellakken) ben ik enorm enthousiast over deze Halo Hues collectie. De lakjes zijn prijstechnisch toch wel een stukje duurder dan dat we gewend zijn van Color Club (EUR 10,95) maar dan heb je wel unieke lakjes in huis waar je (beloofd!) geen spijt van krijgt.

Bespaar bij Nailpolishfashion.nl 10% korting op jouw bestelling (exclusief verzendkosten) door onze unieke kortingscode te gebruiken: beautyscene.

Deel dit artikel
Back to top