Nagel & Handen

NOTD - Essence Naughty and pink (Colour & Go)

Jullie hebben de afgelopen week al een aantal roze nagellakken voorbij zien komen in het kader van de oktobermaand waarin beauty-technisch gezien veel aandacht wordt besteed aan het Pink Ribbon thema. Deze keer een budgetversie waarbij ik wel even moet vertellen dat de opbrengst van deze nagellak niets te maken heeft met de stichting Pink Ribbon.

Hebben jullie het nieuwe uiterlijk van de  Essence Colour & Go nagellakjes al bekeken? Behoorlijk hip! De lakjes hebben allemaal een zeer sneldrogende formule en het platte kwastje zorgt ervoor dat je met één streek het volledige nageloppvervlak kunt voorzien van nagellak.

Wanneer je ervoor kiest om twee laagjes nagellak op te doen (dat is eigenlijk bij alle kleuren noodzakelijk), laat dan het eerste laagje even goed drogen, dit geldt ook voor het aanbrengen van de top coat. Op de foto hierboven draag ik twee laagjes (107) Naughty and pink nagellak zonder top coat. Een uitermate mooie en betaalbare nagellak om toch het Pink Ribbon thema uit te dragen!

De Essence Colour & Go kleuren zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en kosten daar EUR 1,69 per stuk.

Deel dit artikel
Back to top