Reviews

Lady Gaga Fame eau de parfum & shower gel review (+ mail & win)

Het spannendste persevent dat ik dit jaar heb bijgewoond was zonder twijfel het Black Ball van Lady Gaga in het Guggenheim Museum in New York. Tijdens dat event introduceerde Gaga herself haar allereerste parfum Fame by Lady Gaga, een bijzonder zwart parfum dat een groot succes is. Kennen jullie Fame al? In dit artikel vertel ik er meer over en speciaal voor de feestdagen geven we een mooie set weg met daarin de eau de parfum en de zwarte shower gel, die heerlijk is!

De flessen Fame showergel en eau de parfum vliegen er hier thuis echt doorheen, niet door mij, maar door mijn 15-jarige dochter Bo die helemaal gek is op deze geur. Ze is nog steeds groot fan van Lady Gaga, dus dat zal er misschien ook wel iets mee te maken hebben, maar uiteindelijk draagt ze de parfum ook omdat ze hem echt fijn vindt.

zo kan het ook!
Fame

is best een verrassende parfum, die behoorlijk goed in elkaar zit, zeker als je ze vergelijkt met andere celebrity geuren (die kunnen soms weleens tegenvallen). Gaga was nauw betrokken bij de ontwikkeling van de parfum, die als "werknaam" Black Light had gedurende het ontwikkelingsproces.
De geur heeft 3 facetten die tegelijk naar voren komen en dus niet een opbouw heeft zoals "normale" parfums, het is meer een ronde geur. Het "pleasure" facet bestaat uit zoete abrikoos en honing, het "madness" facet bestaat uit giftige belladonna, wierrook en saffraan, tot slot zorgt het "glory" facet voor puurheid door jasmijnbloesem en tijgerorchidee met een waterige touch toe te voegen (al ruik je die waterigheid niet zo goed). 

De verpakking van Fame is behoorlijk spectaculair, dat hebben jullie natuurlijk allang kunnen zien, vooral vol is het flesje een beauty met de mysterieuze zwarte vloeistof. De zwarte vloeistof transformeert op de huid direct in een kleurloze vloeistof en maakt ook geen vlekken op kleding. Maar ja, als het zo lekker is, dan is zo''n flesje natuurlijk best snel leeg! Op naar de volgende fles dus...gelukkig heb ik er nog één achter de hand voor Bo! Gaga is trouwens alweer bezig met het ontwikkelen van haar tweede geur! En ja hoor, ik wil best nog een keer naar een bal, dit keer een wit misschien?

Fame by Lady Gaga is te koop bij de bekende luxe parfumerieën zoals Parfumerie Douglas en ICI Paris XL (ook in hun webshop), de flacon eau de parfum van 30 ml kost EUR 30,00, de shower gel van 200 ml kost EUR 20,00.

Wij hebben een leuk kerstcadeautje voor jullie geregeld. Wij geven namelijk 10 setjes eau de parfum en shower gel van Fame by Lady Gaga weg. Misschien is het een supercadeau voor jezelf, maar misschien heb je ook wel een dochter, nichtje, vriendin, buurmeisje, oppas of andere Lady Gaga fan in jouw omgeving voor wie dit een ultieme kerstcadeau is! Hoe maak je kans op zo''n mooie set?

  • beantwoord de volgende vraag : wat is de echte naam van Lady Gaga?
  • wil je meer kans maken? Laat ons dan zien hoe groot jouw liefde voor Lady Gaga is! Dat mag door een foto of filmpje te sturen, des te origineler je bent, des te groter is de kans dat je wint
  • stuur het antwoord op deze vraag, samen met jouw motivatie en adresgegevens voor donderdag 20 december 2012 naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Lady Gaga
  • we kiezen de winnaars en op donderdag 20 december 2012 geven wij de adressen door aan Lady Gaga little helpers, waarna de prijs wordt opgestuurd, met een beetje geluk arriveert het dan nog voor kerstmis (maar dat kunnen we niet garanderen i.v.m. de kerstdrukte bij PostNL)
  • de winnaars krijgen natuurlijk ook persoonlijk bericht van ons, incomplete inzendingen maken helaas geen kans
We zijn benieuwd naar jullie inzendingen, aarzel niet om mee te doen en wacht niet te lang, voor je het weet is het alweer donderdag! Succes!
Deel dit artikel
Back to top