Reviews

Multifunctioneel - Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator

Heb jij momenteel last van een droge huid? Dat is niet zo gek, want het is behoorlijk koud en de verwarming staat letterlijk te ‘loeien’. Mijn huid heeft momenteel vooral vollere en voedende producten nodig en een van mijn winterfavorieten is de Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortyfying Hydrator. Waarom? Dat lees je hieronder!

Clinique introduceerde in 1988 Moisture Surge, een innovatieve lijn die speciaal is ontwikkeld voor de droge huid. Voor de drogere en meer gevoelige huid die behoefte heeft aan intensieve hydratatie is de Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortyfying Hydrator (EUR 42,80 - 50 ml) ideaal. Deze rijke crème-gel is zorgt voor optimale hydratatie en herstel van de vochtbarrière.

Aldus Cliniqiue "na slechts 8 weken is het vochtgehalte van de huid ruim 40 procent gestegen en de sterkte van de vochtbarrière met ruim 70 procent toegenomen."

Nu kan ik jullie natuurlijk van alles gaan vertellen over ingrediënten waaronder squaleen uit olijfolie, sodium hyaluronaat ofwel hyaluronzuur, vitamine B6 en linolzuur maar het gaat natuurlijk om de multifunctionaliteit waarmee ik dit atikel zo enthousiast begon!

Ik vind de structuur van de crème-gel heerlijk, deze zorgt direct voor een zijdezacht gevoel. Je kunt het product zowel overdag als voor de nacht gebruiken, dus dat is multifunctioneel pluspuntje nummer 1. Daarnaast gebruik ik het product ook bijzonder graag als maskertje. Dat kan plaatselijk op de drogere plekken van je gezicht, maar ook als lekker luxe en super hydraterend masker als tussendoortje. Misschien vind je het prettig op te horen dat de vetvrije formule op allergie is getest, geen parfum bevat en geen puistjes veroorzaakt.

De rest van het product masseer ik in mijn huid, afwassen hoeft helemaal niet. Sterker nog, in de praktijk trekt het product volledig in de huid en laat een zachte, gehydrateerde en vollere huid zien. Conclusie: een zijdezachte huid! 


Dit multifunctionele product is zeker aan te raden nu het buiten kouder is. Je koop de Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator EUR 40,95 (50 ml) bij de Bijenkorf, Douglas en Ici Paris XL.

Gebruiken jullie al producten van Clinique en wat zijn jullie grote favorieten voor deze winter?

Deel dit artikel
Back to top