Inspiratie & Tutorials

Follow MAC cosmetics @ New York Fashion Week

In New York staat momenteel alles weer compleet in het teken van Fashion Week sinds afgelopen donderdag New York Fashion Week is gestart. Be prepared....het fashion week circus is weer van start gegaan, de komende weken zul je de nieuwste trends op mode, haar en beautygebied zeker voorbij zien komen. Maar dat is zeker niet vervelend, vooral niet als het de prachtige trendlooks van MAC cosmetics zijn. Wist je dat je hen op de voet kunt volgen?

Fotografie: Maia Harms

Dit keer is "onze" Elke Willemen niet aanwezig op New York Fashion Week en dat is best jammer, ik hou namelijk heel erg van haar verslagen. Maar niet getreurd op de Facebook pagina van MAC en vooral op hun Tumblr pagina vind je de mooiste looks en fijnste backstage beelden. Natuurlijk kun je MAC ook volgens op Twitter, zo blijf je altijd op de hoogte.

Tijdens New York Fashion Week laten de bekendste mode-ontwerpers van de U.S.A. (en daarbuiten) hun pret-a-porter ofwel ready to wear collecties voor herfst/winter 2013 zien aan detailisten, journalisten en natuurlijk ook aan de gewone consument. Vroeger was het helemaal niet zo makkelijk om bij zo''n show te zijn, nu nog steeds niet omdat het altijd op uitnodiging gaat maar.....gelukkig is er tegenwoordig een live-stream! Via deze website kun je alle shows live from the runway bekijken, inclusief de celebrities die naar de show komen kijken, superleuk om te zien!

Natuurlijk zullen wij jullie binnenkort ook de meest opvallende looks en samenwerkingen laten zien, waarbij we vooral goed zullen opletten of we al wat nieuwe producten voorbij zien komen! Want dat maakt het voor ons altijd uitdagend, welke producten en kleuren zien we later terug in de winkels, tenslotte is New York Fashion Week voor MAC het belangrijkste moment om de nieuwe producten te testen en laten zien. Niet alles wat getest wordt, komt ook echt in de winkels namelijk. Soms zijn de producten bij nader inzien toch niet zo geschikt voor de consumentenmarkt of kiezen ze liever voor andere producten. 

Ben je een trouwe volger van de fashion weeks? Of zie je de producten en trends wel later in het jaar, misschien ben je wel helemaal nog niet bezig met de herfsttrends!
Deel dit artikel
Back to top