Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes week 10 2013

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Redactrices Debbie, Lianne en stagiaire Vivianne zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?
Vivianne:

Mijn vriendin Iris ging naar NY en bracht dit prachtige duo mee.. van NARS. Dit zijn de bronzer Laguna en de blush Orgasm.. WAUW! (ook te bestellen via Narscosmetics.eu, HQhair.com of Sephora.fr)

Mijn "Kim Kardashian" look, gemaakt met producten van Khroma Beauty.

Deze clutch vind ik zo ontzettend leuk en schattig! Hij is van de ZARA.. Ik heb hem toch maar niet gekocht ik vond 50 euro best veel geld voor zoon kleine kwetsbare clutch.. Mochten jullie een budgetversie zien, please tell me!

Het zonnetje ging schijnen! Eindelijk. Mooi tijd om de zonnebrillen weer uit de kast te toveren. Voor zo lang het nog duurt dan, want ze geven helaas weer kou op.

Swatches zijn zo-veel mooier als de zon schijnt. Petje af voor alle beautybloggers, nagellakjes swatchen is een langdurig en precies werkje.. Oefening baart kunst, gelukkig ;-)

Donderdag waren wij van Beautyscene bij BBU. Een soort mini beautybeurs met allerlei nieuwe producten van Mooi PR. Salon B deed mijn haar helemaal volgens te laatste trends, het leukste van alles is dat dit maar 5 minuten duurt en er geen apparaat aan te pas komt. Ik vind het echt super super mooi en ga het zeker zelf ook eens proberen!

Lianne:

Snoeperig kleurtje van Sally Hansen, helaas nog niet helemaal dekkend na vier laagjes... Een haat-liefde verhouding dus.

Zaterdag zat ik weer bij de kapper! Sinds kort heb ik een nieuw soort kleuring, waarbij ik als een marsmannetje onder de kap moet.

Op de vorige foto draag ik trouwens deze beauty, dat zijn nog eens leuke onverwachte cadeaus! Het is een Rouge Pur Couture Glossy Stain van Yves Saint Laurent.

Deze maandag zag je bij Radar de ''waarheid'' over antirimpel crèmes. Persoonlijk vond ik het veel te suggestief en eenzijdig, maar oordeel zelf.  Oja, de quote die je hier ziet gaat dus over La Mer, lees dit artikel van Debbie maar eens, leuk!

Na een week vol studiedeadlines is er niets zo rustgevend als wat me-time met Lush! Deze heerlijkheid mag dan uit de kerstcollectie komen, gelukkig heb ik een kleine ''voorraad'' aangelegd...
Debbie:

Carrot cake vinden we hier thuis lekker, maar we hebben niet altijd tijd om zelf te bakken, gelukkig heeft Maitre Paul ze nu kant-en-klaar in de diepvries, handig als je onverwacht visite krijgt!

Hmm...dit kan geen toeval zijn, ik was aan het zoeken naar vakanties naar Dubai en toen kreeg ik dit geweldige beautysetje binnen van Emirates. Als je in de business class met deze maatschappij vliegt krijg je dit tasje cadeau om je op te frissen, met heerlijke Bvlgari producten....ik heb nog goed gekeken, helaas zat er geen ticket bij! Ik hou mij natuurlijk altijd aanbevolen, volgens mij kun je in Dubai goed beautyshoppen!

Wow! Dat was even schrikken, de eerste cabriodag van 2013 kwam onverwachts, maar ik mocht hem natuurlijk niet missen.

Op de redactie ging af en toe de livestream aan om naar Paris Fashion Week te kijken, de show van Louis Vuitton was zeker favoriet! Veel prachtige zijden rokken, kanten neglige-achtige jurkjes en prachtige schoenen. De jassen, jurken en rokken met ombre glitters aan de rand waren too die for!

Op bezoek bij MOOI PR, die voor de 9e keer de BBU  ofwel Beauty Brands United organiseerden. Gezellig even buurten bij de dames van OPI en natuurlijk krijg je dan een nieuw lakje op!

Wat een heerlijk nieuw lipstick merk is Lipstick Queen! Leuk en apart, een merk dat echt alleen lipproducten maakt, waaronder de mooie Sinner lipsticks die extreem gepigmenteerd zijn door 90 % pigment. Wil je het iets minder fel en dekkend, dan zijn er de Saints lipsticks in dezelfde tinten, erg handig. Voor verkoopinformatie kijk je even hier www.beautymusthaves.nl

Vrijdag waren we op bezoek bij Dior om een filmpje op te nemen met de nieuwe zomer make-up collectie! Die is heerlijk kleurrijk, maar helaas mogen we nog niets laten zien....nou ja, dit schattige nagellakduo dan wel. Er komen in totaal 2 nieuwe duo''s uit, vier nieuw Dior lakjes voor de fans!

Heel irritant, maar misschien ook wel beter, wij hebben in huis geen spiegel waarin je helemaal te zien bent, soms lastig als je wilt zien hoe iets staat, Dan maar kijken via het raam!

Deze Deborah Lippmann confetti lakjes moest ik natuurlijk snel even swatchen, wat een bijzondere lakjes zijn dat. Ze lakken heel fijn, simpelweg twee laagjes opbrengen en je hebt gespikkelde nagels. Te leuk toch? O.a. te koop bij Parfuma en Promakeupstore

Helemaal leuk zijn deze "Chanel" iPhone hoesjes! Ik heb een roze Fracas en nu ook een grijze Particuliere, Vivianne ging voor de oranje Orange Fizz en speciaal voor één van onze lezers/volgers heb ik er één extra besteld. Die kun je dit weekend winnen via Instagram, volg je mij daar al? Je vind mijn Instagram account hier: http://instagram.com/mrsbeautyscene
Als jullie ons volgen op Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via Twitter geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Lianne (@liannesieverink) of Vivianne (@viviannevB). Volgende week weer een overzichtje van de leukste foto''s.
Deel dit artikel
Back to top