Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 4 2014

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!


Al heel wat jaren verzorg ik mijn nagels met deze drie producten van Trind en dat bevalt nog steeds heel erg goed, mijn nagels worden mooi lang en stevig! Dit is echt mijn holy grail op nagelverzorgingsgebied, er staan heel veel artikelen op Beautyscene over Trind.

Nog meer favorieten, mijn MAC kwasten...op de foto de kwasten na een wasbeurt, ik probeer ze wekelijks wel een keer te wassen, althans de kwasten die ik vaak gebruik.

Dit zou ik echt de hele dag kunnen doen, miijn stash doorlopen en al het moois op de foto zetten....helaas is er eigenlijk nooit tijd voor! En als ik dan bezig ben dan lijkt het ook weer zo niet nuttig...snel weer door dus!

Iedere avond voor het slapen gaan smeer ik mijn voeten in met deze Gamila Secet voetencreme, zalig en hij doet zijn werk goed!

's Avonds werk ik ook gewoon door, vaak lees ik tijdens RTL Late night nog even wat persberichten door en eet ik granaatappelpitjes, dat is vaste prik!

Op maandag ging ik samen met Bo en vriendin Mascha naar het concert van Robin Thicke en Maroon 5, dit was mijn "Rockchick" look van die dag en avond!

En omdat je nooit weet of je toevallig niet Robin Thick of Adam Levine tegen het lijf loopt, toch maar even mijn signature parfum opgesprayt *wink* Tom Ford Violet Blonde

Mascha en ik gingen eigenlijk alleen voor Robin, daar zijn we allebei al jaren fan van, maar eerlijk is eerlijk, Maroon 5 was ook echt goed, ze hebben er een fan bij!

Bo gaat graag mee naar concerten, hier kreeg ze in de pauze even  "undone hair" a la Salon B, Mascha doet daar een stylingcursus en liet even zien wat ze dan leert, I like!

De volgende ochtend werd ik ernstig bestudeerd door Yoshi.....

Voor mijn tripje naar Dubai, waar we vooral zonproducten gaan testen, leek het mij verstandig om te gaan pre-tannen, doen jullie dan ook weleens voor een zonvakantie? Deze week zal ik er eens iets meer over vertellen!

Chanel La Diva is wel mooi zo!

Mijn nieuwe Lanvin Partition Leopard bag mocht mee, ik ben er hele blij mee!

Frisse kleurtjes op onze wimpers gaan deze zomer zeker de trend worden, deze Miss Manga mascaras van L'Oréal Paris zijn in elk geval mooi!

Ik was al extreem fan van de Universal face primer van Clinique, nu eens kijken of de gekleurde primers ook zo fijn (of fijner zijn)

Yes, vorige week besteld en nu binnen, het Narssisist palette met heel veel neutrale tinten, ik ga het zeker even reviewen maar of het deze week nog lukt weet ik niet. 

Nog meer moois voor deze lente, de nieuwe collectie van Deborah Lippmann, mag de zon even gaan schijnen deze week....dan kan ik mooie swatches maken!

Naar de kapper!

Na! Ik wilde iets donkerder gaan, mijn kapster heeft de uitgroei/inkijk wat donkerder gemaakt en flink wat lowlights door mijn haar gedaan, ik vind het mooi!

Panterprint en rode lippen, too much? Ik doe het gewoon hoor! Door de filter lijkt mijn haar hier best weer lichter....haha
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene). De komende week staat helemaal in het teken van voorbereidingen op mijn 5-daagse reis naar Dubai met Lancaster. Ik vertrek donderdag en zal maandag weer terugvliegen, niet alleen natuurlijk, maar met een gezellige groep collega's. Ik hou jullie deze dagen op de hoogte door dagelijks een fotoblog te maken, want ik denk zomaar dat ik heel veel leuks ga doen! Maar eerst....inpakken!
Deel dit artikel
Back to top