Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 15 2014

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Op zondag brandt er bij mij een geurkaars uit de "Just like sunday" Jo Malone collectie, dat is natuurlijk wel heel toepasselijk. Deze Incense & Embers is warm, maar niet te zwaar van geur en geeft een heerlijk "cozy" gevoel, een aanrader!

Wat een romantisch plaatje! Anaïs Anaïs van Cacharel was mijn allereerste echte parfum (ik kreeg hem van sinterklaas toen ik 12 jaar was ongeveer) en heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik draag de geur nooit meer, maar ik ben natuurlijk wel benieuwd naar deze moderne versie, de Premier délice is toch wel heel anders.

Oranje boven.....en onder! Trui is van Elizabeth & James, schoenen en jeans zijn van Zara, van vorig jaar trouwens dus niet meer te koop

Sisley maakt toch wel prachtige producten, de L'Orchidée blushes zijn amazing en de nieuwe gel-bronzer is ook mooi!

Wat een zalige uitstraling heeft deze nieuwe Guerlain Terracotta parfum, de geur past exact bij het gevoel wat je krijgt als je de Terracotta collectie van Guerlain zien, warm en een tikje oosters.

Een frisse adem is natuurlijk ook heel belangrijk, maar je bent niet altijd in de gelegenheid om je tanden te poetsen als je onderweg bent. Dan zijn deze Kissing elixirs mondsprays echt een uitkomst, ze zijn natuurlijk en niet schadelijk voor jouw tanden en geven een instant fresh breath! Daarnaast zien ze er ook nog eens leuk uit en hebben ze bijpassende lipglosses, lipbalms en parfumrollers. Leuk! 

Fluffy feet <3 dit zijn de schattige voetjes van onze Asraël

Wat een goede match! De nieuwe nagellak van Deborah Lippmann, She drives me crazy, past wel heel goed bij mijn nieuwe Longchamp Pliage! En op de zonnebril die je daar ziet ben ik helemaal verliefd, ik kon hem niet uit mijn hoofd zetten sinds ik hem bij het PR bureau zag en nu is de Hedda bril in de kleur Pecan Pie with umber gradient eindelijk van mij.....binnenkort een zonnebrillenstash video! ;-)

Deze Yves Saint Laurent Babydoll Kiss & Blushes zijn leuk en handig, binnenkort meer erover in een review

Gezellig samen met Semmie op pad, wat een knapperd is het toch!

Ik ben mijn zolder aan het opruimen en dan kom je nog weleens iets leuks tegen, zoals deze oude MAC tinted lip conditioners die een samenwerking waren met Disney, echt te schattig!

Bij de interessante, veelbelovende presentatie van het nieuwe skincare merk Algenist uit San Fransisco dat verkocht gaat worden bij Skins. Een merk dat al langer bestaat trouwens en heel succesvol is in Amerika, met als belangrijkste ingrediënt microalgen. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt, ik ben gek op nieuwe ontdekkingen!

Dit is wel top of the bill, een zeer luxe en kostbaar nieuw skincare merk dat is opgezet door een erfgename van de beroemde Kiehl's familie. Retrouve is een zeer niche merk dat alleen op kleinschalige schaal geproduceerd wordt en daarom ook op een zeer beperkt aantal plaatsen in de wereld verkocht wordt. Gelukkig wordt Skins één van die verkooppunten en dat maakt het natuurlijk interessant, al moet je wel even sparen voor je de hele set met 4 full size producten kunt aanschaffen (of je moet de loterij winnen), binnenkort meer.....

Ik krijg graag nieuwe parfums om te testen, maar eerlijk gezegd word ik (als verantwoordelijke voor de was in huis) ook erg gelukkig van een pakket met de drie nieuwste Robijn Creations wasverzachters. Ik vind de Indische Roos & Musk het lekkerste, maar de test gaat door....misschien een review? (grapje hoor....)

Tijdens het opruimen van de zolder krijg ik morele steun van Emo, hij blijft dicht in de buurt....al vallen zijn ogen weleens dicht!

Ik ben sinds jaren fan van de Braun Silk-epil om mijn benen, oksels en bikinilijn te ontharen, ideaal omdat je deze onder de douche kunt gebruiken. Deze nieuwe versie komt nu ook met een borstel voor het gezicht, die moet ik natuurlijk gaan uitproberen!

Yes, twee van mijn kasten zijn weer ontruimd en ingeruimd. Oude producten (die bv niet meer in het assortiment zitten) of die minder interessant zijn geworden of die simpelweg niet meer gebruikt gaan worden voor artikelen moesten uit de kast en daardoor kwam er weer ruimte voor nieuwe aanwas. Deze producten gebruik ik om te reviewen of op een andere manier voor een artikel op Beautyscene. Ja, ik gebruik deze producten ook zelf als het zo uitkomt, maar dan verhuizen ze wel naar mijn badkamer, dit is zeg maar de voorraad.....een deel ervan, er staat nog veel meer niet op de foto.
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene). Volgende week heb ik wat afspraken, ga ik voorbereidingen treffen voor een gezellige paaslunch/brunch met de familie en ga ik met mijn schoonzusje naar Justin Timberlake, daar heb ik heel veel zin is, het is te lang geleden dat ik hem live heb gezien! Fijne week allemaa!
Deel dit artikel
Back to top