Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 24 2013

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Hoofdredactrice Debbie, junior redactrice Malou en stagiaire Vivianne zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?

Malou:

Maandagochtend vroeg richting de Beautyscene redactie! 

En wat was het gezellig!! Hier de foto van onze summer tag video op YouTube. 

Oehhh verwend! De Dior nagellak hebben jullie van de week voorbij zien komen, en de zelfbruiner van Guerlain is fijn!! Krijg er ontzettend veel complimenten over. 

The boyfriend en ik kregen heel fijn nieuws deze week, de financiering van ons appartement is rond! Jeeeeej, vanaf 1 juli gaan we samenwonen. 

Binnenkort maar weer eens een ''mascara''s in de test'' artikel!

Gezellig dagje samen meubels uitzoeken <3

Nommm, ik had vrijdagavond zoveel zin in snoep. Heb m''n broertje meegenomen en we zijn een McFlurry gaan halen, snickersss nomnom!
Vivianne:

Beetje onscherpe foto maar deze toren zit toch elk weekend weer op mijn hoofd!

Lieve Malou kwam langs op de redactie, super gezellig! Deze geweldige lunch had Debbie voor ons gemaakt, echt heel erg lekker!

Deze collage is gemaakt via Instawall.nl, je kunt deze dan laten printen en als poster ophangen, echt tof! Ook leuk als vaderdagcadeau mocht je een vader hebben die van Instagrammen houdt.

Dior op mijn nagels, lekker zomers! En ik ben heel trots, want mede dankzij Trind beginnen mijn nagels weer mooi lang te worden.

Dit is de Lancome counter in de Bijenkorf in Rotterdam, de producten zijn vanaf vandaag te koop!

Yes! Eindelijk weer een lekker zonnetje, nu maar hopen dat dat zo blijft. En tja, bij een zonnetje hoort natuurlijk een terrasje en leuk gezelschap!
Debbie:

Even een kijkje nemen bij de sale bij Voorwinden Modemall en ja hoor....iets leuks gevonden, te zien in mijn shoplog

De nieuwe Spa Rood varianten met een beetje munt en citroen zijn lekker, natuurlijk nog steeds zonder suiker!

Heerlijke nieuwe theetjes van Pickwick arriveerden op de redactie, bepaald geen straf om uit te testen, Lavender Serenity is alvast goedgekeurd!

Waar zou ik zijn zonder bronzer?

Even snel uit eten bij een Indonesisch restaurant, natuurlijk met een kopje soto ajam, mijn lievelingsgerecht sinds ik een jaar of vier ben. Natuurlijk kan ik het ook zelf maken :-)

Outfit voor verjaardag van nichtje, panterbroek, zwarte pumps en nude tas, gecombineerd met zwart topje

Lekker om op vakantie mee te nemen deze zomerse versie van Uniq One, met kokosgeur, superfijn!

Prada Candy is voor mijn smaak iets te zoet, maar deze Candy L''Eau is toch wel heel erg fijn, ik ben om!

Wat een geweldige persboeken ontvang ik toch soms, deze is van Lancome, geweldig toch?

Zet in jouw agenda, 20 juni is de Rihanna loves MAC summer collectie te koop, exclusief via www.maccosmetics.nl en zorg dat je op tijd bent, ik heb gehoord dat de producten om 12 uur online komen. Maar....ik zit al vanaf 8 uur paraat, you never know!

Ik ga voor een backup van MAC Riri Woo, het is een heerlijke klassieke rode lipstick die extreem gepigmenteerd is, armbandje is van OPS!
Als jullie ons volgen op Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via Twitter geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Vivianne (@ViviannevB) en Malou (@maloumeeuwes). Volgende week weer een overzichtje van de leukste foto''s.
Deel dit artikel
Back to top