Nagel & Handen

The New Black Special: Party Rock - foto's, swatches & review

Nagellak van The New Black hebben jullie wel vaker langs zien komen op Beautyscene. Wij op de redactie zijn dan ook behoorlijk fan van deze leuke nagellaksetjes, want zo zijn de nagellakjes van The New Black verkrijgbaar. Zij hebben setjes gemaakt van lakjes die speciaal bij elkaar passen doordat ze bijvoorbeeld samen een ombre effect creëren of gewoon omdat de kleurtjes goed bij elkaar staan. Ook zijn er setjes verkrijgbaar met nail-art, speciaal voor de liefhebbers.
            Ik heb een heel leuk setje geswatched, namelijk: Party Rock. Party Rock bestaat uit een achttal glitternagellakjes in één set. De lakjes zijn heel uiteenlopend van kleur: van wit/zilver tot rood, tot groen. Voor iedereen zit er een feestelijk lakje bij! Kijken jullie mee naar de swatches? 

Ik vind de nagellakjes van The New Black ontzettend fijn, ze drogen ontzettend snel, bevatten een goed kwastje waarmee je de lak makkelijk aanbrengt en de glitterlakjes dekkend verrassend goed (niet allemaal hoor). Je kunt de glitterlakjes natuurlijk als topcoat gebruiken, maar ik heb ze dekkend opgebracht om aan jullie te laten zien wat het effect is van alleen glitternagellak. Op de foto’s draag ik 3 tot 4 laagjes. Dit is veel, maar kan echt makkelijk. De lakjes drogen toch razendsnel!

Rood (jammer dat de lakjes geen namen hebben!) – het is een rood doorzichtige nagellak met kleine rode glittertjes erin. 
Roze, paars en blauw – oh deze vind ik zo mooi. Het is een doorzichtige nagellak met fijne glittertjes, echt een mooie kleurencombinatie. 
Rose – doorzichtige nagellak met rose gouden glitters, deze glitters zijn iets groter. Toen ik deze op had, heb ik heel veel complimenten gehad!
Wit/parelmoer – doorzichtige nagellak met wit/parelmoeren glitters. Deze kleur doet me echt denken aan prinsessen. 
Groen – deze kleur vind ik denk ik het minst mooi. Bevat ook hele kleine glittertjes en dekt prima. 
Groen, rood en goud – deze kleuren doen mij denken aan Kerst. Bevat ook weer hele fijne kleine glittertjes. 
Goud – dit lakje is hetzelfde als het rose gouden lakje. 
Zilver – grote en kleine glittertjes in één potje. Deze vind ik niet zo heel erg mooi, beetje kinderachtig. Deze kun je trouwens het beste als topcoat gebruiken. 
Deze set met glitters is echt een leuke aanvulling op jouw nagellakstash, tenminste als je van glitters houdt (ik hou ervan!!). Na het aanbrengen van de glitternagellak heb je nog wel een topcoat nodig, want de glitters drogen mat op. Tenzij je dit natuurlijk een leuk effect vindt, dan kun je het zo laten. Maar ook voor het langer behouden van je nagellak is het wel belangrijk.
Deze set, Party Rock, is EUR 44,95. Helemaal niet goedkoop, maar je krijgt er wel acht lakjes voor terug, dus per lakje valt het dan wel weer mee. Als je nou bijvoorbeeld het rose gouden lakje mooi vindt, kun je ook een setje zoeken waarin deze zit met een of meerdere andere lakjes. Dan is de setprijs iets goedkoper, maar heb je toch het lakje wat je wilde. De inhoud van een lakje is 4 ml.
 
In de webshop van The New Black kun je nog veel meer leuke setjes met nagellak vinden. Binnenkort laat ik jullie nog de swatches van een ombre-setje zien. Voor meer informatie kun je terecht op: www.the-new-black.com. Hebben jullie al eens iets besteld?
Deel dit artikel
Back to top