Nieuws

Live chat met Elke Willemen, senior make-up artist van MAC van 12 tot 14 uur

Vraag jij je allang af wat nu de mooiste kleur oogschaduw is bij jouw groene ogen? Of met welke blush je de prachtige RiRi Woo het beste kunt combineren? Of wil je weten hoe je jouw make-up mooi houdt als je op een warme vakantiebestemming bent? Vanmiddag kun je die vragen allemaal stellen aan de senior make-up artist van MAC, Elke Willemen. Ze is tussen 12 en 14 uur beschikbaar voor een live chat, doe jij mee?

Ik kan het je echt aanraden, Elke is heel leuk, lief en ze weet zo enorm veel, ze geeft echt de beste tips! Natuurlijk weet ze ook alles van alle MAC producten en is daarom de aangewezen persoon om jouw vragen over MAC te beantwoorden. Natuurlijk kun je ook bij haar terecht voor algemene make-up tips, kortom...het is de ideale persoon om jouw vragen aan te stellen.

Je kunt vanmiddag (4 juli 2013) vanaf 12 uur terecht op de website van MAC : www.maccosmetics.nl en Elke zal tot 14 uur beschikbaar zijn voor vragen, klik (zoals je hierboven kunt lezen) op de "Live chat" button en stel jouw vraag. 

Omdat we vandaag een afscheidslunch hebben omdat Vivianne weg gaat, kan ik niet mee chatten, jammer, want het is altijd leuk om vragen te stellen aan Elke. Ik ben natuurlijk wel benieuwd naar jullie vragen en vooral naar Elke's tips en antwoorden, misschien willen jullie die vanmiddag hier met ons delen?

Deel dit artikel
Back to top