Nieuws

Catrice producten uit het assortiment per augustus 2013

Deze week hebben jullie kennis laten maken met de nieuwe Catrice producten die vanaf augustus in de schappen zullen liggen. Jammer genoeg betekent een update van een assortiment ook dat er producten zullen verdwijnen. Wij hebben de Catrice producten die per augustus 2013 niet meer verkocht zullen worden even op een rijtje gezet. Kijk je mee?

De komende weken zullen de winkels (Kruidvat en Trekpleister) waarschijnlijk starten met het opnieuw inrichten van het Catrice schap. Meestal betekent dit dat de producten die verdwijnen afgeprijsd gaan worden, maar wanneer dat zal zijn weten we niet. Zie jij dus nog een product waar je groot fan van bent, aarzel dan niet en neem een (of meer) backup mee.







Wat een lijst! We vinden het toch wel erg jammer dat de zwarte Gel eye liner uit het assortiment gaat, wat vreemd dat juist deze populaire kleur verdwijnt? Het kan natuurlijk ook zijn dat de formule verbeterd gaat worden, dat zou dan wel weer fijn zijn, misschien komt deze dan ooit weer terug. Ook jammer dat er weer een foundation verdwijnt, terwijl dat in het voorjaar ook al het geval was. Maar goed, het zal allemaal wel zijn reden hebben. Het overzicht van alle nieuwe producten van Catrice vind je hier.

Zie jij nog producten die je echt gaat missen? Ga jij nog backups inslaan deze keer?

Deel dit artikel
Back to top