Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 27 2013

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Hoofdredactrice Debbie, junior redactrice Malou en stagiaire Vivianne zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?

Malou:
Deze neonlak van China Glaze is van de collectie van vorig jaar zomer. ZO MOOI. Het is ''hang-ten toes'' en blijft super lang zitten! Misschien kun je hem nog wel ergens op het internet vinden..
Selfies maken, daar ben ik erg goed in hahaha ;-). Eigenlijk heb ik krullen van mijzelf, maarja.. Jullie kennen het vast wel: wie krullen heeft wil steil haar, en vice versa! Mijn haar wordt nu wat langer, dus dan zijn de krullen wel leuk! Maar met dat hele korte haar vond ik het niets!

Ahhhhhh, wat is ''ie lief! Ik ga hem echt missen als ik straks uit huis ben!

Donderdagmiddag gingen Debbie, Vivianne, Bo en ik lunchen bij Hotel New York in Rotterdam. Vivianne haar afscheidslunch :-(. Was echt heel erg gezellig en we hebben heerlijk gegeten!

Lief!

Gisteravond was er Loveland op de Grote Markt in Haarlem. Hier met Dennis'' beste vriend Lars! Was heel erg gezellig!

Vivianne:

Strawberry Daiquiri.. hmmmm

Kleine broertjes worden echt groot! En we beginnen stiekem steeds meer op elkaar te lijken :-)

De laatste keer onderweg naar de Beautyscene redactie.. snif

Ik ben echt helemaal weg van de L''Oreal Nails A porter.. Kijk hoe mooi ze zitten!! Ze brengen snel en gemakkelijk aan en zijn pijnloos en veilig te verwijderen.. Echt een aanrader!!

Lieve Debbie had nog een extra ketting besteld voor mij, super lief!! Ik ben helemaal weg van deze ketting.. Parels en stenen <3

Te lekkere afscheidslunch bij Hotel New York in Rotterdam en als grote verrassing kwam Malou ook nog mee lunchen.. Was echt heel gezellig dames, ik ga jullie echt wel missen hoor!!

Debbie:

Te grappig dit, de koe in het weiland tegenover oma''s huis was heel relaxed, het schijnt haar "normale" pose te zijn

Helemaal verliefd op dit geweldige Hugo Boss jasje, gekocht bij Voorwinden, je vindt het hier

Mijn favoriete zomerse geurkaars stond weer regelmatig aan, het gaat hard zo....binnenkort maar weer richting Jo Malone

Aardbeien uit eigen tuin, extra lekker natuurlijk!

Jippie, backup van RiRi Woo van MAC binnen en natuurlijk heel blij met de prachtige Heaux en de cute blush/bronzer van de RiR loves MAC summer collectie

Heerlijk bij een latte, een stukje extra pure chocolade, ook goed omdat het boordevol anti-oxidanten zit en weinig suiker bevat. Natuurlijk wel met mate!

Regelmatig hebben we egeltjes in de tuin, deze week heb ik er eindelijk één op de foto kunnen zetten, de stouterd at de kattenbrokjes op! Dat is trouwens niet slecht voor egels, melk en brood bijvoorbeeld wel.

Woensdagmiddaglunch gemaakt voor Sem en vriend Cristo, American Pancakes met slagroom en aardbeien, het is meer een gebakje!

Als ik aan het werk ben op de beautyzolder, komen de poezendames graag meekijken, dit is Dropje die best even wilde meehelpen met het reviewen van BB creams

Haha...allemaal neon nagels bij de afscheidslunch van Vivianne bij Hotel New York. Dit geweldige voorgerecht is echt een aanrader!!

Liftfoto!!! We hadden trouwens niet afgesproken wat we zouden gaan dragen, maar zoals je ziet houden we wel van een panterprintje....Bo gaat voor bananen!

Vrijdag boodschappen doen met Bo, als we bij de fruitafdeling zijn geweest is onze kar al halfvol, nu de rest nog

Ik sloot de werkweek af met een gezellige afspraak met Karin Kuipers van Metro Mode, in een stoere omgeving op het terras in Vlaardingen. Aanrader als je houdt van boten en havens, Hotel Delta in Vlaardingen!
Als jullie ons volgen op Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via Twitter geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Vivianne (@ViviannevB) en Malou (@maloumeeuwes). Volgende week weer een overzichtje van de leukste foto''s, jammer genoeg dan zonder Vivianne, haar stage periode zit er op.
Deel dit artikel
Back to top