Nieuws

Just in - Viktor & Rolf Bonbon - hun nieuwe parfum

Ben je nieuwsgierig wat ik vandaag weer voor leuke nieuwe producten heb ontvangen? Ik deel ze vanaf vandaag iedere dag met je met natuurlijk een korte uitleg of wat meer informatie, samen met mijn eerste indruk! Vandaag stond er een koerier voor de deur met de nieuwste geurcreatie van Viktor & Rolf : de beeldschone flacon in de vorm van een strik met de zoete Bonbon parfum....

Bonbon werd onlangs groots geïntroduceerd tijdens de haute couture show van het Nederlandse designersduo's in Parijs. Bonbon is verpakt in een prachtige roze flacon in de vorm van een strik, de strik die typisch Viktor & Rolf is en je vrijwel in iedere collectie wel terugziet komen. Bonbon is, zoals je waarschijnlijk wel verwacht, een zoete gourmand parfum waar je zeker niet omheen kunt, geen parfum voor onopvallende typjes maar perfect als je gek bent op een zoete, vrouwelijke en bijzondere parfum. 

Binnenkort meer over Bonbon van Viktor & Rolf, vanaf 15 maart 2014 zal de parfum exclusief te vinden zijn bij De Bijenkorf, later volgen ook de andere verkooppunten.

Deel dit artikel
Back to top