Inspiratie & Tutorials

Vogue Beauty Night Out - 8 mei in The College Hotel in Amsterdam

Over drie weken staat er een leuke avond gepland in mijn agenda, op 8 mei wordt er namelijk voor de eerste keer een Vogue Beauty Night Out gehouden in Amsterdam. Een unieke avond georganiseerd door Vogue, die plaats vindt in The College Hotel in Amsterdam, waar luxe cosmetica merken als Philosophy, Armani en Clarisonic hun nieuwste en mooiste producten presenteren aan 100 uitverkorenen. Ik ben erbij en jij kan dat ook zijn, als je je op tijd aanmeldt….


Ik ben helemaal klaar voor een avond vol fijne beauty verwennerij in een prachtige omgeving, want dat is het prachtige boutique hotel The College Hotel zeker, vooral de binnentuin is geweldig! Tijdens Vogue Beauty Night Out presenteren de merken hun producten allemaal in een eigen suite, je krijgt alle tijd om rustig advies te vragen aan de beauty-experts en de producten te testen. Vogue's beauty director Karen van Ede is zelf ook aanwezig en bij haar moet je zeker zijn voor prima beauty advies, ze heeft jarenlang ervaring en kan je alles vertellen over haar favorieten.

De plaatsen zijn behoorlijk beperkt, er zijn maximaal 100 plaatsen beschikbaar en ik verwacht dat die snel vol zullen zijn. Vanaf 18 april (morgen!) kun je je inschrijven voor de eerste Vogue Beauty Night Out via de website van Vogue : vogue.nl/bno, daar vind je ook een lijstje met alle merken die er aanwezig zullen zijn. De entreeprijs is EUR 75,00 per persoon, daarvoor krijg je dan bij elke suite een goodiebag met een totale waarde van EUR 250,00. Meer informatie kun je ook lezen in de nieuwe Vogue.

Zoals ik al vertelde ben ik ook de hele avond aanwezig tijdens de Vogue Beauty Night out, het lijkt mij heel gezellig om mede-beautylovers en lezeressen van Beautyscene te ontmoeten, dus meld je zeker aan als je deze unieke avond bij wilt wonen. Misschien zie ik je wel op 8 mei?

Deel dit artikel
Back to top