Nagel & Handen

Chanel Cosmic & Magic nagellak - exclusief voor Vogue Fashion Night Out 2013

Volgende week donderdag 5 september 2013 wordt voor de tweede keer Vogue Fashion Night Out in Amsterdam gehouden, de avond waarop het nieuwe mode seizoen wordt ingeluid met een fijne shopavond. Op verschillende locaties in de (mode) hoofdstad zijn speciale events en wordt je heerlijk verwend tijden het speuren naar de laatste trends. Bij de Chanel boutique vind je ook iets speciaals, de exclusieve nagellakken Magic en Cosmic van Chanel. Kijk je meer naar de swatches?

Sinds 5 jaar brengt Chanel iedere keer een nieuwe collectie nagellakjes uit die perfect gaan passen bij de modetrends van dat seizoen. Weet je nog wat de eerste lakjes waren in deze traditie? Jade & Jade Rose...wat een succes was dat! Les jeans de Chanel, Les Khakis en Les Twin-sets waren de volgende setjes, iedere keer waren ze bijzonder snel uitverkocht bij de Chanel boutique in de P.C. Hooftstraat. 

Ik denk dat dit opnieuw het geval gaat zijn met de donkerblauwe Magic en de betoverende Cosmic, een zwart lakje met zilveren shimmers, alsof je een sterrenhemel op jouw nagels draagt!Chanel Cosmic - een chique, glanzende zwarte lak met hele fijne zilveren shimmers, dekkend in één laagje en dat is best opvallend voor lakjes van Chanel. De formule van Cosmic lakt heel erg fijn, de pigmentatie is goed en de zilveren shimmers laten zich goed en makkelijk verdelen, je hoeft er helemaal geen moeite voor te doen. Het resultaat is chique en een tikje punk met een mysterieus tintje! Toch is de kleur niet echt uniek te noemen, zwart is natuurlijk gewoon zwart....
Chanel Magic - deze kleur doet mij natuurlijk denken aan een mooie donkerblauwe jeans, prachtig en onmisbaar in ieders garderobe. Diep donkerblauw is een kleur die je in de Couture collectie van Chanel veel ziet en daar past deze nagellakkleur heel mooi bij, donkerblauw maakt toch wel een comeback in modeland, zelfs ik heb donkerblauwe pumps gekocht! Magic is qua textuur en pigmentatie wel heel goed, in twee dunne laagjes zit de nagellak er binnen no-time op, handig! 


Ben ik net zo onder de indruk als toen ik Jade voor het eerst zag? Hmm...dat niet, al vind ik Cosmic echt een prachtige nagellak die ik zeker vaak ga dragen deze winter. Magic is minder uniek en daardoor niet echt een must voor mij. Maar dat komt ook omdat ik al een Chanel nagellakje heb die er behoorlijk op lijkt, Blue Rebel. Misschien heb jij die ook nog in jouw nagellakstash?

Ik was erg benieuwd of Magic zou lijken op Blue Rebel van Les Jeans de Chanel collectie, daarom heb ik de bovenstaande swatch nog even voor jullie gemaakt. Zoals je ziet is de gelijkenis treffend, maar niet 100 % en dat komt vooral omdat Blue Rebel minder goed dekt en toch net iets lichter van kleur is. Maar ja...de kleuren lijken wel erg op elkaar, dus wat mij betreft zou je daar niet voor naar de Chanel boutique hoeven te gaan. Blue Rebel maakt nl. deel uit van de vaste Chanel collectie, je vindt deze dus ook in de webshop van De Bijenkorf voor EUR 23,00.

Chanel vernis Magic en Cosmic zullen vanaf 5 september 2013 exclusief te koop zijn bij de Chanel boutique in de PC Hooftstraat in Amsterdam. Je vindt ze dus niet bij andere verkooppunten en de voorraad is beperkt, ik denk dat de prijs rond de EUR 23,00 zal liggen (wellicht ietsje duurder). Wil je meer weten over Vogue Fashion Night out, bezoek dan de website van Vogue, daar zie je in een oogopslag welke winkels er deelnemen.

Wat vind jij van deze twee lakjes? Zijn het musthaves waarvoor je speciaal naar Amsterdam gaat? Ik ben benieuwd!
Deel dit artikel
Back to top