Fashion

Update - Sephora.com bestelling met Hourglass, Philosophy, Marc Jacobs & Anastasia

Dit weekend heb ik je in dit artikel al verteld dat de Amerikaanse webshop van Sephora inmiddels een groot deel van hun assortiment naar Nederland verzendt. Goed nieuws voor mij, want ik ben gek op merken en producten die je er kunt vinden. In Nederland kunnen we best mooie beautyproducten kopen, maar over de grens lijken de spullen toch net altijd mooier en fijner. Als je iets van ver haalt is het lekkerder, dat is misschien wel herkenbaar? Anyway, mijn Sephora.com bestelling kwam gisteren binnen en die wil ik even met je delen.....


Ik had mijn bestelling op zondag geplaatst en gisteren (donderdag) kwam de bestelling per DHL koerier binnen. Dat is dus behoorlijk snel, zeker als je bedenkt dat de bestelling dus gedaan is bij de Amerikaanse webshop. De dag voor de aflevering kreeg ik een mail dat de bestelling onderweg was en uiteraard kun je het pakket ook traceren, gisterenochtend kreeg ik van DHL zelfs nog een smsje.  

In mijn bestelling twee Philosophy producten die niet in Nederland te koop zijn, althans niet in dit formaat. De Philosophy Purity made simple koop je gewoon ook bij ICI Paris XL, maar deze grote flacon met 700 ml verkopen ze daar niet. En aangezien ik (en mijn dochter) iedere dag de Purity made simple gebruik (er zijn weleens uitzonderingen als ik iets anders aan het testen ben trouwens) gaat een fles best snel op. Deze grote fles gebruik ik om mijn kleinere flesjes bij te vullen, handig! De Sunshine Grace firming body emulsion is een zalige bodylotion die ik eigenlijk gewoon op de gok kocht, Philosophy stelt mij eigenlijk nooit teleur qua geuren en producten. De pompflacon is handig en de bodylotion ruikt echt zalig zomers en plakt niet, heerlijk...al heb ik hem nog maar 1 keer getest!

De Anastasia Dipbrow pommade moet het perfecte product voor de wenkbrauwen zijn, dat moest ik natuurlijk even testen. Je koopt deze gel-creme voor de wenkbrauwen ook bij Parfumerie Douglas, ik heb de kleur Dark Brown gekozen...wel erg donker trouwens, maar eigenlijk waren alle kleuren erg donker als ik de swatches mag geloven. Toch maar even gaan testen!

Marc Jacobs maakt prachtige make-up die helaas niet in Nederland wordt verkocht, zo jammer! Maar misschien komt het ooit nog, dat zou erg leuk zijn. Deze limited edition Scandal lipstick met een matte finish had ik al even op mijn lijstje staan sinds ik swatches zag, maar helaas had de Franse webshop van Sephora deze niet, nu kon ik hem wel bestellen, heel fijn!

Dit is het pronkstuk uit mijn bestelling, ook dit Ambient Lightning palette van Hourglass heb ik al een tijdje op het oog. Sinds ik twee blushes van Hourglass kocht ben ik helemaal om, wat een geweldig merk is dit! Langzaam maar zeker ontdek ik steeds meer van hun producten, dit palette bestaat uit drie gezichtspoeders die een prachtige finish hebben. Ik moet nog echt even goed testen, keep you posted!

En natuurlijk moest ik ook nog een nieuwe blush, deze Luminous Flush was bij Net-a-porter uitverkocht anders had ik deze zeker eerder besteld, gelukkig heb ik hem nu alsnog in mijn bezit. Wat een mooie kleur!

Mijn Hourglass blush "stash" die nog maar bestaat uit drie exemplaren, maar het zijn wel hele mooie! De Ambient Lightning blushes geven een mooie kleur, een prachtige glans en blijven echt opvallend lang zitten. De uitstraling is echt wonderschoon en ik moet zeggen dat ik Diffused Heat (rechts op de foto) eigenlijk bijna iedere dag gebruik als ik geen andere producten aan het testen ben. De blushes zijn echt te gek! Willen jullie hierover eens een artikel lezen?

Ik ben tevreden over mijn bestelling bij Sephora.com! Bestellen ging gemakkelijk, ik heb betaald per creditcard en dat ging ook allemaal goed, bij aflevering heb ik geen extra kosten zoals douanekosten of invoerrechten hoeven betalen. Zoals ik al in dit artikel schreef betaal je die vooraf in de vorm van een toeslag van ongeveer 21 %, direct bij het afrekenen dus. Handig, want zo weet je precies wat alle producten je gaan kosten en kom je nooit voor een verrassing te staan. Nu maar kijken wat ik de volgende keer ga bestellen, ik voel een nieuwe verslaving opkomen! Jullie ook?

Hebben jullie al iets besteld bij Sephora.com?

Deel dit artikel
Back to top