Fashion

Shop the Look: Burgundy Chique

Jullie hebben de Burgundy trend al voorbij zien komen, deze diep wijnrode kleur is nu al bijna onmisbaar voor deze herfst. De vraag is natuurlijk, hoe combineer je een trend in jouw eigen stijl? Stijlicoon en designer Victoria Beckham ging je al voor en is met een prachtige mantel gespot. Ze combineert haar kledingstukken altijd erg chique en nonchalant tegelijkertijd. Ben je wat sportiever en durf je net als de Londense fashionista wel een burgundy leren rokje aan? Dan is deze shop the look zeker iets voor jou! Wil je er nu net zo classy uitzien als Victoria of juist deze trend wat uitdagender dragen? Kijk dan zeker even naar de prachtige items die we op een rijtje gezet hebben!

Stijlicoon en desiger: Victoria Beckham 

De prachtige jas die Victoria Beckham draagt (eigen design) is helaas niet meer te koop.. Deze jast kostte ook behoorlijk wat, namelijk zo’n 3000 pond. Maar dan heb je natuurlijk ook wel een echte Victoria Beckham in de kast hangen. Deze nonchalante maar toch chique look combineert ze met de perfecte basics die iedere vrouw in haar kast zou moeten hebben. De witte blouse, zwarte nette broek en een paar prachtige puntige pumps. Om de look wat meer pit  te geven draagt ze een gouden clutch gecombineerd met een prachtige donkere smokey eyelook.

Shop the look – Londen Streetstyle: 

In deze streetstyle-look komt de ‘Burgundy trend’ tot z'n recht, de leren bordeaux rode rok is meteen een eyecatcher en maakt de look speels en minder stijf.  Ze combineert de rok met een losse trui met col, een opvallende goudkleurige ketting, hoge laarsjes en een nonchalant donker jasje met leren mouwen. De perfecte look voor aankomende herfst en zeker als het wat kouder wordt is een goede panty een echte must-have!

Welke look vind jij het mooist? Zou je gaan voor de Burgundy jas of toch voor het rokje?
Deel dit artikel
Back to top