Fashion

Get ready for summer: Festival checklist

Het festivalseizoen is officieel begonnen en er staan weer een hele hoop festivals op de agenda. Ben jij al festival-proof? Vandaag laten we jullie onze favoriete items zien en hebben we een praktische checklist voor jullie gemaakt zodat je de aller-aller-belangrijkste producten (zoals zonnebrand!!) niet kunt vergeten. Naast beauty hebben we ook wat aandacht besteed aan een bijpassende festival outfit want die hoort er toch echt bij, naast een goed kapsel en een toffe make-up look! Heb je al zin om lekker uit je dak te gaan op de lekkerste nummers?
We hebben verschillende festivalkapsels al voorbij zien komen bij Pinkpop: Vooral veel volume, nonchalante vlechtjes en een beetje een ''onverzorgde'' krul met een hoedje. Batiste heeft nu drie verschillende design droogshampoo''s EUR 4,57 met elk een eigen geur! Ook heeft Batiste handige mini''s die je zo in de tas kunt stoppen.

Wat gaat er onder andere mee in de tas? Een lekker geurtje en een deo zijn allebei een must, als je gaat dansen kun je gaan zweten en lekker fris ruiken is toch wel erg fijn! De muziek is vaak hard omdat over het hele terrein de muziek goed te horen moet zijn, neem daarom vooral oordopjes mee! De zonnebril is een must-have, zeker als de zon lekker schijnt!

Tegenwoordig hebben we altijd onze telefoon bij ons en niets is vervelender dan een lege telefoon! Een extra batterij is daarom super handig. Verder zit er nog een poncho in de tas mocht het gaan regenen, een pleister, een lippenbalsem met spf en een desinfecterende handgel, want tja,. je weet maar nooit!

Onmisbaar als je naar buiten gaat en zeker op het festivalterrein: zonnebrand!! Vaak kun je mini verpakking vinden bij de drogist die je vervolgens gemakkelijk in je tas mee kunt nemen! Haarelastiekjes zijn altijd handig en deze elastiekjes van Zenner zijn ook nog eens leuk om te zien! Een klein borsteltje om je droogshampoo mee uit te kammen en als laatste een paar smintjes of een pakje kauwgom, stel je voor dat je opeens heel dichtbij iemand komt te staan!

(je kunt de afbeelding ook opslaan en uitprinten)

  1. Lover + Friends t-shirt met honden EUR 46,25
  2. Warehouse tas met franjes EUR 42,42
  3. Converse sneaker EUR 64,95
  4. Levi''s short EUR 34,96
  5. The New Black Glimmer Twins Black Ice EUR 13,95
  6. Mango Jumpsuit EUR 56,98
  7. Asos blauwe hobo tas EUR 59,65

Tot slot nog een paar webshops waar je toffe accessoires en kledingstukken kunt shoppen voor de ultieme festival look:

  • Black Fashion Store ''Black is the new Black''. Neem vooral een kijkje naar de voornamelijk zwarte kleding en edgy sieraden!
  • I want that musthave, geen geld voor dure designeritems? Een mooie musthave voor iets minder is ook prima, de tassen en de statementkettingen zijn mijn favoriet.
  • Fashionology, je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen in een tijdschriften, de aparte sieraden van Fashionology! De sieraden zijn geïnspireerd op verschillende culturen en de natuur en een mooie ''armcandy'' mag niet ontbreken bij een echte festivaloutfit!
  • & Other Stories, de sale staat vol prachtige items om de perfecte outfit eigen te maken, de ontwerpen van & other stories zijn iets anders dan je misschien gewend bent maar daarom zeker niet minder mooi. & Other stories is een concept van H&M en is alleen nog maar online te koop (in steden als Parijs, Londen en Barcelona vind je al "echte" winkels).
Heb jij al een festivaloutfit gescoord? En wat mag er zeker niet ontbreken op jouw checklist?
Deel dit artikel
Back to top