Fashion

Trend alert herfst 2013 - Burgundy

De 'Burgundy' trend heb je vast al wel voor bij zien komen, in de winkels, op straat en misschien ook al wel aan de kleur van de bladeren. Burgundy is echt de kleur van deze herfst en deze prachtige dieprode kleur zul je dan ook erg vaak terug gaan zien. Het woord Burgundy komt oorspronkelijk uit Frankrijk en verwijst dan ook naar de dieprode wijn uit die streek. Deze bordeaux paars rode is een hele diepe mysterieuze kleur die je heel chique kunt dragen maar tegelijkertijd ook heel sensueel en warm is. Net weer eens wat anders dan klassiek rood en het is zeker een kleur die altijd goed is om te dragen op jouw nagels. Ben je benieuwd naar de Burgundy-musthaves van deze herfst?

Vivianne: De Fashionweeks zijn het uitgelezen moment om de nieuwste trends van de catwalks te vertalen naar streetstyle. Vaak vind ik de streetstyle reportages nog interessanter dan de shows zelf, omdat de trends wat minder extreem uitgevoerd zijn en ineens een stuk draagbaarder zijn. De dieprode kleur, ik ben er dol op. De burgundy-trend past eigenlijk bij iedereen. Als je een warmer type bent kies dan voor een warme rode kleur, ben je een wat koeler type? Ga dan voor een wat paarse bordeaux kleur! 

De Burgundy trend is dus een hele draagbare en chique trend voor dit najaar. Het leuke is dat je de verschillende rode en bordeaux tinten gemakkelijk met elkaar kunt mixen en matchen! Je valt natuurlijk wel op als je deze mooie kleur draagt, wil je iets minder opvallen? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor subtiele leren clutch of zwoele donkerrode lippen gematcht met een prachtige dieprode nagellak.

De matte wijnrode lippen zijn echt DE trend van dit najaar, samen met het combineren van verschillende texturen en stoffen in dezelfde kleurtint.

Onze favoriete producten om te combineren met jouw bestaande garderobe, hiermee creër je een echte 'Burgundy'-look:

  1. Pumps met laklook EUR 29,95 (klik om naar een verkooppunt te gaan)
  2. Leren portefeuille EUR 49,95
  3. MAC eye shadow Cranberry EUR 17,00
  4. NARS Sangria Blush EUR 30,00
  5. Koh Bordeaux nagellak EUR 14,99
  6. MAC Just a bite lipstick EUR 18,50 
Zou jij deze Burgundy-trend dragen of sla je deze keer over? En wat is jouw favoriete 'Burgundy'-item? 
Deel dit artikel
Back to top