Fashion

Wat staat er nog meer op mijn Maffe Marathon wishlist ?

Morgen start de Maffe Marathon bij de winkels en de online shop van de Bijenkorf, dat hebben jullie vast gezien in het artikel van gisteren. In dat artikel heb ik de leukste en interessantste aanbiedingen op beauty gebied met jullie gedeeld, maar inmiddels heb ik nog wel het een en ander op mijn verlanglijstje staan, jullie ook? Van Nike's tot een frisse kobaltblauwe broek voor Sem....mijn lijstje is bijna klaar! Kijk je mee wat erop staat en laat je weten wat jij niet wilt missen morgen?

Nike Roshe Run 65 EUR 89,95 voor EUR 65,00 - ik ben op zoek naar leuke Nike's voor een zomerse casual look...misschien toch maar deze kopen? 

UGG Australia Allaria leopard slipper EUR 65,00 voor EUR 49,00 - ik hou van UGG's en nog meer van panterprintjes...maar laarzen in panterprint gaan mij weer iets te ver, deze slippertjes zijn daarentegen wel schattig!

Acne Bomberjack EUR 350,00 voor EUR 245,00 - wat een prachtige kleur en wat een stoer jack, ik kan eigenlijk wel zoiets gebruiken maar het is natuurlijk geen echt koopje! Toch staat hij op mijn verlanglijstje....je moet toch wat te verlangen hebben!

French Connection jurk EUR 85,00 voor EUR 55,00 - jurkjes van French Connection zijn altijd mooi en kleden mooi af, deze helemaal door de schuine witte vlakken en oranje banen aan de zijkant, ik heb nog wel een nagellak of lipstick die er mooi bij past!

Samsonite Essensis spinner 75 cm EUR 229,00 voor EUR 169,00 - er staan weer wat tripjes op de planning en ik moet echt een mooie, grote koffer, deze is wel chique en tenminste niet zwart waardoor je zomaar de verkeerde van de band kunt pakken....er zijn teveel mensen met een zwarte koffer namelijk!

Spiegel met verlichting EUR 39,95 voor EUR 29,00 - wat een leuke spiegel met verlichting is dit, vooral de maat ziet er heel handig uit, ik weet niet of ik hem vaak ga gebruiken maar leuk is hij wel

Jamie Oliver Pizzasteen EUR 19,95 voor EUR 15,00 - ik heb een grote pizzasteen maar die gebruik ik echt te weinig omdat die zo groot en dik is, deze van Jamie Oliver lijkt mij dan wel weer erg handig.

Moleskin katten logboek EUR 21,50 voor EUR 11,29 of The Hobbit logboek EUR 16,90 voor EUR 8,87 - Sem is gek op schrijven, verhalen verzinnen, The Hobbit en katten....deze moleskin notitieboekjes moeten dus in het winkelmandje, er zijn nog heel veel andere soorten in de aanbieding!

Vingino broek EUR 54,95 voor EUR 39,00 - nog meer kobaltblauw, dit keer een jeans voor Sem van zijn favoriete broekenmerk Vingino, het voordeel is dat zijn vrijwel altijd tussenmaatjes hebben, Sem heeft nl. broekmaat 134 omdat hij niet zo lang en groot is, veel merken voeren die maat niet, zo lastig! En deze blauwe staat vast superleuk deze zomer.

Pepe jeans denim look joggingbroek EUR 49,95 voor EUR 30,00 - eens wat anders dan een grijze of zwarte joggingbroek, ik hou van deze verwassen look, jammer dat ze hem niet in mijn maat hebben, haha!

Dat is weer een hele lijst, eens kijken hoe ver ik morgenochtend kom...het kan namelijk best erg druk zijn op de website en sommige producten zijn heel snel uitverkocht. Mijn advies : maak vandaag nog een verlanglijstje en ga dan morgenochtend zo vroeg mogelijk naar de webshop van De Bijenkorf (niet om 7:55 uur maar bijvoorbeeld om 7:00 uur al). Je hoeft dan echt niet de hele tijd achter de computer te zitten, maar dan sta je wel in de wachtrij en kun je waarschijnlijk vanaf 8:00 uur (of iets later) echt gaan winkelen. Ik hoop dat het lukt! Natuurlijk kun je ook naar een "echte" Bijenkorf winkel gaan, zorg dan ook dat je er tijdig bij bent als je niets wilt missen!

Wat is jouw online shop strategie tijdens dit soort events? Deel je die met ons of hou je het liever geheim?

Deel dit artikel
Back to top