Fashion

Video - hoe bestel je bij Sephora.com & mijn aankopen (op veler verzoek)

Gisteren kwam mijn tweede bestelling van Sephora.com binnen! Alweer een bestelling denk je misschien? Jazeker, ik kreeg een melding dat de Contour kit van Anastasia op voorraad was en daarom plaatste ik maar weer een bestelling (heel vervelend allemaal....). Ik krijg echt heel veel vragen over bestellen bij Sephora.com en ik merk hier er daar dat er nog wat onduidelijkheid over is, vandaar dat ik een video heb gemaakt over hoe je moet bestellen en natuurlijk laat ik mijn aankoopjes even zien! Kijk je mee?

Kun je de video niet zien? Klik dan hier
Mijn tweede bestelling bestond uit de Anastasia Contour kit, Hourglass Femme nude lip stylo no. 5 en de Hourglass Best of set, de Make Up For ever birthday gift kreeg ik cadeau. Wist je dat je ook punten spaart bij de aankopen die je doet? Die kun je dan weer inleveren voor luxe samples of zelfs full size producten, al moet je best flink sparen voor een goed aantal punten.

De Anastasia contour kit moet ik nog uitgebreider gaan testen, maar de eerste voor en na foto is al gemaakt! De review volgt natuurlijk nog!

 
Ik hoop dat het nu nog duidelijker is hoe je bij Sephora.com kunt bestellen, ik ben er nog steeds erg blij mee, ik kijk al uit naar de Friends & family sale van Sephora.com waar je wel 25 % korting krijgt, love it! Vergeet je ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal? Dat zou ik heel fijn vinden!
Deel dit artikel
Back to top