Fashion

Alleen vanavond tussen 17:00 en 20:00 uur bij Kruidvat : 1+1 gratis op make-up

Gisteren moest ik er opeens aan denken, wat is het eigenlijk gek dat we vandaag op 30 april geen Koninginnedag meer vieren! Natuurlijk is het logisch, toch moet ik er nog even aan wennen, uit gewoonte trok ik vandaag mijn oranje trui aan! Mocht je toch de behoefte hebben aan een klein feestje, dan kun je dat vanavond gaan vieren in de filialen van Kruidvat die een extra koopavond hebben. Tijdens die koopavond krijg je 1+1 gratis op alle make-up items.....daar worden jullie vast blij van! Kijk nog even verder voor meer informatie....

Alle filialen van Kruidvat zijn vanavond (30 april 2014) van 17:00 tot 20:00 uur extra geopend en alleen dan krijg je 1+1 gratis (ofwel 50 % korting bij aankoop van 2/4/6/8/10 items) op alle make-up items van de bekende merken zoals Catrice, Essence, Max Factor, GOSH, L'Oréal Paris, Maybelline, NYC, Rimmel London en MUA. Niet alle merken worden in alle filialen verkocht, via deze link kun je precies zien waar de verschillende merken te koop zijn. Dat is natuurlijk heel fijn!
Minder fijn is dat je maximaal 10 items mag afrekenen met deze korting, maar ik neem aan dat je dat een paar minuten later vast weer mag doen....(kleine tip!).

Wat kan ik je aanraden?

  • de nieuwe nagellakjes van Rimmel London uit de Rita Ora collectie
  • de oogschaduwpalettes van MUA
  • L'Oreal Paris eau de teint foundation
  • Max Factor lipfinity in de nieuwe kleuren
  • L'Oreal Paris Color rich l'extraordinaire lipsticks
  • Maybelline Fit me concealer
  • Max Factor Crème Puff poeder 

Ga dus vanavond zeker even naar Kruidvat als je nog wat make-up op jouw wensenlijstje hebt staan, dit mag je niet missen! Deel dit berichtje zeker even, ik weet dat veel mensen het je in dank afnemen!
Deel dit artikel
Back to top