Fashion

Nails Inc. & Stila nieuwe producten bij Asos Beauty

Asos is een hele fijne webshop waar je niet alleen leuke fashion & accessoires (& schoenen niet te vergeten!) kunt vinden, beauty shoppen kun je er ook heel goed! Ik zag gisteren weer zulke schattige nagellakjes en make-up palette''s voorbij komen, die moet ik echt even met jullie delen!

Nails Inc. is een merk dat jullie al eerder bij ons voorbij hebben zien komen, op dit moment zijn er weer heel wat nieuwe producten te vinden in de Asos beautyshop waaronder de schattige Little Miss... nagellakjes. Kennen jullie deze kleine juffrouwtjes misschien van de cartoons?

Nails Inc. Little Miss nailpolish EUR 15,38 in 4 soorten
Nails Inc. heeft nu ook een aantal special effects polishes, denk daarbij aan crackle topcoats, glitter crackle topcoats en lekkere flitsende glittertopcoats.

Nails Inc. Special Effects polishes EUR 14,10 Reading en Glastonbury

Ik vind ze wel knallend, er zijn er dus wel een paar naar mij onderweg! Let wel even op bij het bestellen van nagellakjes bij Asos.com, er zijn nl. merken die niet verstuurd worden naar Nederland. Soms is dat een beetje onlogisch, want van Nails Inc. worden sommige lakjes wel en andere lakjes weer niet verstuurd naar Nederland. Ik heb werkelijk geen idee waarom niet?

Een ander leuk merk dat je bij Asos vindt is het Amerikaanse merk Stila, vooral hun handige en voordelige travel palette''s zijn te schattig.

Stila Travel palette''s EUR 12,82 in 3 variantenStila heeft ook een aantal handige producten die verschillende voordelen met elkaar combineren, zoals de Stila One step correct, een serum dat tevens de huid in kleur corrigeert naast verzorgt. Ik heb deze nog niet besteld, maar ik ben er wel erg nieuwsgierig naar, het ziet er ook zo mooi uit! Er is ook nog een One step bronze primer, ook in zo''n spannend flesje!

Stila One step correct EUR 30,77Natuurlijk zijn dit niet de enige fijne beautyproducten die je kunt vinden bij Asos, er is nog veel meer te vinden! Ik vind het altijd erg leuk om beautyproducten te shoppen die niet in Nederland worden verkocht, dat maakt het winkelen extra leuk. Bij Asos.com betaal je geen verzendkosten en kun je veilig betalen met Paypal of creditcard, normaal gesproken duurt het ongeveer een dag of 10 eer de bestelling binnen is, je kunt ook sneller laten bezorgen maar dan betaal je wel verzendkosten.

Ik heb ook nog wat andere spullen besteld waaronder dit jurkje en deze laarzen:

Vero Moda shiny dress EUR 35,90 in Hemp SandRiver Island 70''s Platform heel boots EUR 128,20


Deel dit artikel
Back to top