Fashion

Shop 'till we drop in Amsterdam - volg ons de hele dag!

Vandaag zijn wij - Debbie, Wendy en Lianne - op een missie....een shopmissie om precies te zijn. Samen met vijf van onze liefste, trouwste en meest beautyverslaafde bezoekers gaan wij de Amsterdamse beautyshops onveilig maken! We starten onze shopdag in het chique Conservatorium Hotel bij Skins Cosmetics en daarna? Volg ons en je zult het zien!

We gaan jullie niet vertellen waar we allemaal naartoe gaan, maar ik denk eigenlijk dat jullie dit best kunnen raden. Laat ik de wandelroute eens kort beschrijven : Van Baerlestraat - P.C. Hooftstraat - Leidseplein - Leidsestraat - Heiligeweg - Kalverstraat - Dam - Damrak....welke beautyshops kom je daar tegen? Daar ga je ons vandaag zeker vinden!

Volg ons vandaag dus op twitter als je op zoek bent naar shoptips op beautygebied in Amsterdam, we hebben heel leuke dingen gepland vandaag en die hebben niet allemaal met beauty te maken gek genoeg. En als je een groep van 9 dames die lopen op hoge hakken met mooie nagellak? Say hi, want dat zijn wij! (haha...dat van die hoge hakken weet ik niet, maar die nagellak...dat klopt zeker wel).

Morgen hebben we natuurlijk een gezellig verslag voor jullie, maar verwacht niet al teveel foto''s want ons kennende vergeten we die te maken doordat we veel te veel kletsen. Oh ja, op Twitter kun je ons hier vinden : Debbie = @mrsbeautyscene, Wendy = @wenvers en Lianne = @liannesieverink, we zullen de #beautydate gebruiken in al onze tweets. En natuurlijk doen de lezeressen die meegaan dat ook!
Deel dit artikel
Back to top