Fashion

Last-minute shoptip: 20 % korting op parfums bij De Bijenkorf.nl

Heb je nog niet alle kado''s voor de aankomende kerstdagen in huis en heb je toch echt nog wel het een en ander nodig? Momenteel is het lekker gaan shoppen in een stad niet echt heel erg simpel, mede door de barre weersomstandgheden. Dan is online shoppen toch wel een uitkomst, maar je moet natuurlijk te meer te lang wachten want er gaan toch wel enkele dagen overheen eer de kadootjes bezorgd worden. Dit jaar is de webshop van de Bijenkorf">de Bijenkorf uitgebreid met een cosmetica-afdeling, waar ze vrijwel alle grote cosmetica-merken verkopen. En momenteel krijg je op heel wat parfums maar liefst 20 % korting, ik zet een paar favorieten voor jullie op een rij...... Sinds ik vorig jaar voor het eerst kennismaakte met de heerlijke Chloé parfum, ben ik verliefd op alle Chloé parfums.....ze zijn allemaal zo vreselijk lekker! Gek is dat, als een bepaald merk meerdere parfums uitbrengt hoef je natuurlijk geen liefhebber te worden van alle geuren, maar de parfums van Chloé hebben echt allemaal een heel speciaal plekje in mijn parfumstash. Mijn eerste aanwinst vorig jaar was de parfum van Chloé in het schattige leren etuitje, op mijn wishlist staat nog de Chloé Eau de Parfum ! Op de foto hieronder zie je volgende parfums:

Vorige week hebben jullie mijn review kunnen lezen over de fijne, warme parfum Sensuous van Estée Lauder, ook die vind je natuurlijk terug in de webshop van de Bijenkorf. De leuke Sensuous Getaway Favorites Gift Set met daarin 50 ml eau de parfum en 75 ml bodylotion kost nu EUR 47,20.i.p.v. EUR 59,00. Heel lang geleden, toen ik een jaartje of 12 was, lag er een prachtige kado-doos onder de kerstboom met daarin de romantische parfum Anaïs Anaïs van Cacharel, het perfecte parfum voor jonge meiden! Ben je nog op zoek naar een lekker parfum voor jouw tienerdochter of -nichtje of -kleindochter, dan is dit echt een perfect kado. Nu kost een fles eau de toilette van 50 ml EUR 42,00 i.p.v. EUR 53,00.

Winter of geen winter, er zijn heel wat vrouwen gek op de nieuwste geur van Armani, Acqua di Gioia, ook al vind ik de frisse, waterige citrusachtige parfum iets beter bij de zomer passen! Maar goed, zo heeft iedereen zijn voorkeur natuurlijk en eerlijk is eerlijk, de parfumfles misstaat ook niet in dit sneeuwlandschap! Een fles van 50 ml kost nu EUR 49,00 i.p.v. EUR 61,00, zeker de moeite waard om even te kijken!  Natuurlijk mogen we manlief niet vergeten, ik ben de laatste tijd erg gecharmeerd van de houtachtige, warme geur van Bvlgari MAN. Erg fijn om te ruiken tijdens deze koude dagen, een tikje conservatief met een modern randje in een prachtige fles. De fles van 100 ml eau de toilette kost nu EUR 60,00 i.p.v. EUR 75,00. Dit is natuurlijk maar een hele kleine greep uit het assortiment van de online shop van de Bijenkorf.nl, maar het laat wel een aantal van mijn favorieten van dit moment zien. Natuurlijk heeft de Bijenkorf.nl ook fijne cosmetica-afdeling en ook voor huidverzorging kun je er prima terecht. Shop ze en wacht vooral niet te lang, i.v.m. de verzendtijd!

Bijdrage van Debbie

Deel dit artikel
Back to top