Nieuws

Last call : Lancôme La Rose Butterfly blush

Al surfend en shoppend kwam ik in de cosmetica shop van de Bijenkorf terecht (goh, wat een verrassing, ik in de cosmetica afdeling?) en weet je wat ik daar vond? De prachtige Lancôme La Rose Butterfly blush uit de lente collectie en dat is volgens mij toch wel één van de laatste die er zijn, dit product is eigenlijk overal al uitverkocht. Last call dus voor deze prachtblush!



Het is natuurlijk een plaatje om te zien, zo''n fijne glinsterende roze blush met een opdruk van lila vlinders en een knalroze strik! De blush bestaat voor 86 % uit minerale ingredënten en geeft een mooie roze kleur aan de wangen, met een fijne glow. Misschien heb je de blush in de lente wel gezien in dit artikel, maar heb je deze toch niet gekocht, dan is het nu de laatste kans!



Het is niet bepaald een koopje, maar ach...je moet jezelf weleens een beetje pamperen natuurlijk. De blush kost EUR 49,01 en is dus te vinden in de webshop van De Bijenkorf. Of de blush ergens anders nog te koop is betwijfel ik, maar misschien kunnen jullie nog tips geven?

Hebben jullie trouwens ook gezien dat Beautyscene sinds kort haar eigen pagina heeft in de Bijenkorf webshop? Nu al met mooie producten, maar binnenkort ook met speciale aanbevelingen, aanbiedingen, reviews en andere leuke acties! Klik op de pagina hieronder en neem een kijkje!

Deel dit artikel
Back to top