Reviews

Fijn nieuws : AERIN parfums eindelijk verkrijgbaar in Nederland!

Al heel wat jaren hoop ik dat de producten van AERIN naar Nederland komen, Aerin is een prachtige cosmeticamerk opgezet door een kleindochter van Estée Lauder, Aerin Lauder. Ik heb de producten in het buitenland al vaak gezien (en er ook wat van gekocht) maar een echt uitgebreide kennismaking was dat helaas niet. Ik werd dus heel blij van het nieuws dat de producten van Aerin vanaf vandaag ook (deels) beschikbaar zijn in Nederland! Lees even mee, dan vertel ik meer over Ikat Jasmine die ik als een van de eersten mocht proberen....

Aerin Lauder is opgegroeid in en met het bedrijf van haar grootmoeder, Estée Lauder. Ze liet zich voor deze nieuwe parfumcollectie inspireren door gebeurtenissen en herrineringen in haar jeugd, de liefde voor mooie geuren en prachtige stoffen werd haar met de paplepel ingegoten.

 

Aerin introduceert vandaag 5 mooie parfums in Nederland en België : Gardenia Rattan, Amber Musk, Lilac Path, Ikat Jasmin en Evening Rose. In het buitenland zijn er inmiddels ook andere geuren uitgekomen en ik heb ook al bodycremes gezien in deze geuren, die komen nog niet naar Nederland.

 

 

“Ikat Jasmine personifies a modern woman – effortless style and intriguing femininity.” – Aerin Lauder, Founder and Creative Director, AERIN

Ikat Jasmine geeft een uniek gevoel weer. Het is de essentie van ‘casual chic’. Dit is het parfum bij uitstek voor de moderne, elegante vrouw die houdt van mode en stijl. Het vleugje jasmijn maakt van dit parfum een topper voor elk seizoen. Een beetje zoals denim eigenlijk... Een vrouw in jeans is heerlijk modern. Ze is sterk en – schijnbaar moeiteloos – stijlvol.

De ultieme combinatie van Arabische en Egyptische jasmijn, versterkt met exotische tuberoos, creëert een parfum met een fluweelzachte middennoot en een zachte frisheid. De delicate toets van kamperfoelie verkwikt de zintuigen, terwijl de infusie van tuberoos en sandelhout voor een subtiele intensiteit en heldere diepte zorgt, al even aantrekkelijk als de vrouw die het parfum draagt.

Het design van het doosje van Ikat Jasmine is geïnspireerd op het behangpapier met witte en blauwe bloemen in de kamer waar Aerin opgroeide en toont de verschillende gemoedstoestanden en emoties die een blauwe tint teweeg kan brengen.

het makeup palette en de Rose hand & body cream van AERIN heb ik in Londen gekocht, die zijn nog niet in Nederland te koop

 

Ikat Jasmine

Ik werd op slag verliefd op het prachtige doosje van Ikat Jasmine toen ik het zag, maar we weten allemaal dat het daar helemaal niet om draait bij een geur. Toch zegt een verpakking naar mijn mening wel iets over een geur, op die manier kun je best snel zien of de sfeer van de geur je aanspreekt en gek genoeg blijkt dan ook vaak dat je de geur zelf heerlijk vindt. Zo ging dat ook bij Ikat Jasmine, de verpakking was mooi, de omschrijving van de geur leek perfect bij mij te passen en ook de geur zelf is een prima match! 

Ikat Jasmine opent vrij licht door de tuberoos, waardoor ik even op het verkeerde been werd gezet, ik had gedacht dat de jasmijn wat zwoeler en meer aanwezig zou zijn. Dat is ook wel zo, maar het duurt even voordat je de vrij "cleane" jasmijn ruikt. De jasmijn die ik daarna ruik is niet de typische zwoele variant, maar een iets frissere versie die heel lang en poederig blijft ruiken op de huid. Groot voordeel is dat de geur niet scherp is, maar juist rond en zacht en een tikje zoet door de kamperfoelie, toch is Ikat Jasmine behoorlijk aanwezig en ruik je de geur de hele dag. Een aanrader voor fans van jasmijn en poederige, wat meer aanwezige, geuren!

Iedere geur uit de collectie heeft een andere steen op de dop, die van Ikat Jasmin is helder wit

 

De geuren van AERIN Beauty zijn vanaf vandaag exclusief te koop via de webshop van Estée Lauder, je vindt ze hier en ze kosten EUR 96,00 per stuk (50 ml eau de parfum spray). Daar kun je natuurlijk ook terecht voor meer informatie over de andere vier geuren van deze AERIN Beauty collectie. Binnenkort zullen de geuren ook te vinden zijn bij De Bijenkorf Amsterdam en dat is natuurlijk wel zo prettig, want dat kun je ze eerst eens goed uitproberen.

Lilac Path is zeker de volgende Aerin geur die ik ga kopen, die is ook waanzinnig fijn, de perfecte lentegeur!

 

Ken jij het merk Aerin ook al? Ze hebben ook prachtige makeup, die helaas nog niet naar Nederland komt, gelukkig kunnen we wel bij Harrods shoppen!

Deel dit artikel
Back to top