Nieuws

MAC Julia Petit collectie NL release maart 2015

Klaar voor wat fijne MAC nieuwtjes? Ik kreeg afgelopen vrijdag een update en deel graag de informatie van de nieuwste collecties met jullie! Er komen weer fijne nieuwe producten aan, o.a. in de Julia Petit collectie die gelukkig ook naar Nederland komt! Ik moet jullie wel even "waarschuwen" de informatie is wel officieel, maar altijd aan wijzigingen onderhevig, hou de artikelen dus altijd regelmatig in de gaten omdat er dingen kunnen veranderen. Maar eerst maar eens even kijken naar de mooie MAC Julia Petit collectie....

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit van Julia Petit gehoord had, maar na wat onderzoek bleek dat zijn van een van de bekendste lifestyle bloggers van Zuid-Amerika is. Wat cool, een blogger met een eigen MAC collectie, helemaal te gek natuurlijk! Julia is model, beautyblogger en heeft een eigen tv show in Brazilië en is gek op make-up, ze heeft met MAC gemeen dat ze vindt dat o.a. make-up is voor "all races, all ages & all sexes". Het lijkt dus een perfecte match!

Julia is gek op make-up en vind het vooral leuk om producten te gebruiken voor meerdere doeleinden, ze brengt haar blush dus gerust aan op haar ogen en haar lipstick op haar wangen, alles kan!

Whether fearless and exotic or classically demure, Julia Petit’s brazen approach to style and makeup artistry has transformed her into one of South America’s most revered lifestyle bloggers, and a cult beauty icon. In her namesake M·A·C collaboration, she brings the exotic women and fantastical urban landscape of São Paulo into sun-kissed hues primed to release your inner Brazilian bombshell.

 

Lipstick EUR 21,00

 

 • Boca - soft pink nude (satin)
 • PetIte Red - strawberry cream (satin)
 • AçAI - vivid deep violet (matte)

 

Lipglass EUR 19,50

 

 • Purpurine - sheer peach shimmer with pink and gold pearl 

Liquidlast liner EUR 20,00

 

 • Wet road - black with pearl 

 

 

Morganite eye shadow X 2 EUR 29,00

 

 • Sunstoned - soft pink champagne (lustre)
 • Choco cake - dark chocolate (matte)

Cad sagu eye shadow X 2 EUR 29,00

 • Druzy - dirty mauvy purple (lustre)
 • Black plum - deep blackened plum (matte) 

 

Moving sand eye shadow X 2 EUR 29,00

 

 • Mumu - soft nude brown (matte)
 • Nolte - black with pearl (lustre)

Lustre drops EUR 20,00

 

 • PInk rebel - blue pink with gold pearl 

Prep + prime transparent finishing powder EUR 24,00

Powder blush EUR 24,00

 

 • Linda - soft pink bronze 

De MAC Julia Petit collectie zal in maart 2015 (datum altijd onder voorbehoud) te koop zijn, ik weet nog niet exact op welke locaties, maar die informatie zal later zeker volgen. Ik heb zo'n vermoeden dat de collectie in elk geval bij de MAC stores en de online webshop te koop zal zijn, de exacte release datum is nog niet bekend.

Edit 18/3/2015 : volgens de informatie zal de collectie vanaf 21 maart 2015 bij geselecteerde MAC verkooppunten te koop zijn en vanaf 30 maart 2015 ook via www.maccosmetics.nl

 

De lipsticks van deze collectie zijn prachtig, er zijn online al swatches in omloop en dat belooft veel goeds. Toch vind ik de blush ook interessant, dat is wel een kleurtje voor mij! Ken jij Julia Petit? En wat vind je van deze collectie?

Deel dit artikel
Back to top