Nieuws

MAC Electric Cool eye shadow NL release 8 augustus 2015

In 2012 bracht MAC een nieuwe formule oogschaduws uit, de Electric Cool eye shadows die je nog het beste kunt omschrijven als "luchtige" maar compacte creme/mousse oogschaduws. Ze zijn daarna nog weleens teruggekomen in een collectie en nu brengt MAC opnieuw een selectie kleuren Electric Cool Eye shadows uit. Zullen ze nu in het vaste assortiment blijven? Dat weet ik nog niet zeker, maar ik weet wel zeker dat ze in augustus bij de MAC counters te koop zullen zijn!

Plug into supercharged colour. Electrifying pigments fuse with high frost for maximum wattage in 16 shades that glide across the skin with creamy comfort and easy flexibility. From the moment you touch the soft, springy formula, you’ll be wired into its sensational blending power and high voltage colour intensity. Who wouldn’t want to be this electric?

De Electric Cool eye shadows doen mij nog het meeste denken aan de Illusion d'ombre oogschaduws van Chanel, dat zijn goed gepigmenteerde, glanzende oogschaduws die mousse-achtig zijn in het potje, maar net zo prettig werken als een oogschaduwpoeder. De houdbaarheid en pigmentatie is prima, al verschilt het wel iets per kleur. Hieronder zie je alle kleuren die te koop zullen zijn, er zitten ook wat kleuren bij die eerder uitgebracht zijn.

 

ELECTRIC COOL EYE SHADOW EUR 20,00

Iced pearly white / Electric Illumination bright silver

Photosphere soft gold / Love Power frosty white rose

In Orbit light warm neutral / Superwatt light shimmering taupe

Electroplate slate grey / Coil copper-bronze

Gravitational coppery neutral / Brilliantly Lit lime

Dynamo peach / Infra-Violet magenta

Highly Charged rich purple with pink pearl / Emerald Power emerald green

Switch to Blue rich cobalt / Black Sands black with green pearl  

 

BRUSH 242 Shader EUR 27,00

De kwast die MAC bij deze oogschaduws aanraadt is de MAC 242 kwast, een kwast die ik persoonlijk minder fijn vind omdat je er een (te) dekkend  resultaat mee krijgt. Ik vind het mooier om ze in laagjes op te brengen en dus gebruik ik mijn 217 kwast, maar het ligt er maar net aan wat je fijn vindt.

 

De MAC Electric Cool eye shadow collectie van 2015 zal vanaf 8 augustus 2015 te koop zijn bij alle MAC counters, online zullen de oogschaduws al vanaf 30 juli 2015 te koop zijn (data altijd onder voorbehoud). Of ze blijven? Dat weet ik nog niet zeker, maar ik ga toch even mijn stash in om deze op te zoeken! Wat vind jij van deze oogschaduws? Heb je ze weleens getest?

Deel dit artikel
Back to top