Lichaam & Haar

Met deze piercing trends ben je klaar voor de zomer!

Yes, het is weer bijna zomer! Weer lekker met z’n allen naar het terras, borrelen met vriendinnen en mensen kijken. Je trekt natuurlijk je mooiste outfit aan, want je hebt al lang genoeg rondgelopen in je slobberkleding. Dank je wel corona... Maar gelukkig mogen we buiten weer gezien worden. Onze outfits zijn belangrijk, maar onze sieraden geven de ‘finishing touch’. Piercings spelen hierbij een belangrijke rol. Lees snel verder om achter de piercing trends voor de zomer van 2021 te komen!

Populaire piercing trends voor 2021

We zien steeds meer mensen met veel oorpiercings. De tijd dat je maar één piercing in je oor droeg, ligt achter ons. Daarbij valt op dat de tragus piercing bezig is met een opmars. Deze piercing wordt met behulp van een naald vlak voor je gehoorgang gezet. De naald moet door een hard stukje kraakbeen, dus het kan even pijn doen. Maar als de piercing eenmaal gezet is, ben je de pijn al snel vergeten. Het ziet er namelijk hartstikke leuk uit! Je kunt kiezen voor een klein ringetje, diamantje of sterretje: wat jij wil. Combineer het met al je andere oorbellen voor een fantastische look!

Helix piercing is een blijvertje

Naast de tragus piercing blijft de helix piercing ontzettend populair. Deze piercing wordt aan de bovenkant van je oor gezet. Het zetten van de helix piercing doet daarom ook minder pijn dan die van de traguspiercing. Het kraakbeen is hier veel dunner. Heb je hem gezet? Goede keuze! Nu is het helemaal aan jou. Laat je een subtiel bolletje zetten, of kies je juist voor een rij met ringen? Stem de kleuren af met je outfit en je bent klaar om deze zomer te rocken!

Probeer de conch piercing

Misschien bij sommigen nog onbekend: de conch piercing. Toch neemt de vraag naar deze piercing steeds meer toe. Dat is ook goed te zien op Instagram en andere social media. Maar waar zit die nu precies? De conch piercing zit onder je helix piercing, rond het midden van je oor. Het zetten doet niet meer pijn dan andere piercings. Gelukkig maar, want wij hebben het gevoel dat de conch piercing een favoriet van velen zal worden. Het past namelijk bij elke stijl. Wil je graag een statement afgeven of kies je voor de subtiele look? Het is aan jou! De conch piercing staat altijd.

Combineer met zilveren sieraden

Je bent nu helemaal op de hoogte van de piercingtrends van deze zomer. Mooi, dan kunnen we het nu hebben over de combinatie met andere sieraden. Want er is één kleur die deze zomer veel gedragen gaat worden: zilver! Of het nu armbandjes, kettingen of ringen zijn; zilveren sieraden maken je outfit af. Dat komt omdat zilver tijdloos is. Het straalt klasse uit en past bij iedere gelegenheid. Het sprankelende materiaal zorgt voor een stijlvolle look. En tot slot niet onbelangrijk: iedereen kan het dragen! 

Photo by Kimia Zarifi on Unsplash

Deel dit artikel
Back to top