Algemeen

Op deze manier maak je van je badkamer een echte wellness

Op deze manier maak je van je badkamer een echte wellness

Je doet er natuurlijk maar al te graag alles aan om van je eigen badkamer een echte wellness te maken. Op deze manier kom je heerlijk tot rust na een lange werkdag. En die ene welverdiende vakantie waar je al zo lang naar uit hebt gekeken? Daar start je ook vele malen beter aan door je batterij even helemaal op te laden in je eigen badkamer. En met slechts een paar kleine aanpassingen in de ruimte, kun je al een wereld van verschil maken. Kom je graag te weten hoe? We zetten een paar handige tips voor je op een rijtje in dit artikel.

Investeer in een goede spiegel om jezelf goed op te kunnen maken

Een van de  beste musthaves om te hebben in de badkamer, is een mooie en grote spiegel. Hierdoor heb je net even wat meer ruimte om je make-up mooi aan te brengen en de badkamer kan ook nog eens optisch groter lijken. Pak je het graag zo luxe mogelijk aan? Kies dan voor een spiegel waar de verlichting en de verwarming in verwerkt zijn. Hierdoor kun je ook nog eens behoorlijk wat ruimte in de badkamer besparen.

Geniet van een heerlijk relax momentje in een heerlijk ligbad

Heb je het geluk dat je een ruime kamer hebt? In dat geval heb je vast en zeker plek over voor een ligbad. Een bad maakt dat ene gewilde wellness gevoel helemaal compleet. Combineer een ligbad bijvoorbeeld met een badrekje van bamboe. Hierdoor heb je jouw favoriete skincare producten, badzout en eyepads altijd binnen handbereik. Laat het bubbelen in het bad dus maar snel komen! Op het gebied van het design van het ligbad is er enorm veel mogelijk, zodat er voor je eigen smaak meer dan genoeg aanbod is. En dat is wel zo goed om te weten natuurlijk.

Kies voor een rustig kleurenpalet in de badkamer

Het uitzoeken van een nieuwe badkamer doe je misschien maar eens in je leven. En daarom is het ook meer dan logisch dat je niet altijd even goed weet waar je precies moet gaan starten met het uitzoeken ervan. Probeer wel altijd te werken met een rustig kleurenpalet in de badkamer. Je kunt daarbij denken aan grijstinten of warme beige tinten. Deze rustige basis zorgt ervoor dat je altijd nog een keer uit kunt gaan pakken op het gebied van een print voor een badmat of bepaalde accessoires in een opvallend materiaal. Ook heeft een badkamer in een neutraal kleurenpalet een tijdloos karakter, zodat je er voor een enorm lange tijd veel plezier aan gaat beleven.

Maak je badkamer compleet met gezellige accessoires

De ultieme finishing touch in je badkamer zijn toch wel de juiste soort accessoires. Je kunt daarbij denken aan een fijne geurkaars, zijdezachte handdoeken en leuke plantjes. Het is helemaal aan jou wat voor soort accessoires je het liefste in huis wilt halen. Gelukkig kun je daar online alvast de nodige dosis inspiratie voor op gaan doen.

Deel dit artikel
Back to top