Nieuws

MAC Love Lace collectie - product foto's

Zoals ik jullie een maandje geleden in dit artikel al kon verklappen, zijn de meeste nieuwe MAC collecties van de maanden januari en februari 2010 al bekend. Er druppelt steeds meer informatie naar buiten en vandaag kan ik jullie ook de product foto''s laten zien van de Love Lace collectie die op 9 januari 2010 uitkomt in Nederland. Dit is een vrij kleine collectie met een aantal mooie oogschaduws, de geweldige Kohl power pencils komen terug maar dat is nog niet alles, kijk even verder.... De oogschaduws zien er veelbelovend uit, er komen 3 nieuwe kleurtjes uit en slechts 1 repromote (Pincurl), dat is altijd fijn voor een MAC addict als ik! Het had ook een mooie quad kunnen zijn, de 4 kleurtjes samen, maar goed, je kunt natuurlijk de kleurtjes altijd nog een een quad doen! Dit zijn ze:

Er worden twee lipsticks en twee lipglasses uitgebracht, allemaal behoorlijk licht van tint en vrij koel van kleur, daar moet je wel van houden maar in de winter kan dit ook bij "warmere types" heel mooi staan. De l/s Icescape is een repromote en de l/s Pretty please zit in het standaard assortiment van MAC.

De musthave''s van deze collectie zijn,  wat mij betreft, de Kohl Power pencils! Misschien heb je ze al eens gekocht, maar als dat niet zo is, dan moet je er zeker nu één of meer gaan kopen, dit zijn de fijnste en mooiste kohlpotloden die MAC heeft! Ik ben helemaal fan van Feline (de zwarte) maar de Raven (zwart met rode pearl) is ook prachtig, de Sense of style klinkt ook erg fijn (blackened deep marine blue)!

En we krijgen weer een nieuw nagellakje dat er wel cute uitziet, de Light affair, een creamy pale grey taupe, daar hou ik wel van!

De rest van de producten uit de collectie zijn ook normaal in het MAC assortiment te vinden en op zich niet zo spannend, maar het zijn natuurlijk wel fijne producten, vooral de Fascinating eye kohl, mooi voor op de waterlijn!

Wat vinden jullie ervan? Gaat er nog iets op jullie wishlists? Gelukkig hebben we nog een kleine maand om te bedenken wat we zouden willen hebben, maar met al die feestdagen in het verschiet gaat de tijd natuurlijk wel erg snel! Ik ga in elk geval voor de 3 oogschaduws die ik nog niet heb en de Sense of style kohl power pencil....en het lakje of course! Oh ja, voor prijzen kun je terecht in dit artikel.

Nog even voor degene die niet zo bekend zijn met MAC, MAC wordt in Nederland verkocht bij de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam & Maastricht, bij Douglas in Rotterdam Lijnbaan en Utrecht en bij de eigen MAC store in Amsterdam. In België zijn er alleen maar eigen winkels in Wijnegem, Antwerpen en Brussel, binnenkort ook in Gent.

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top