Nieuws

MAC Sugarsweet vanaf vandaag te koop in de MAC store

Eindelijk is het dan 3 april en ligt de Sugarsweet collectie in de MAC winkel! Volgens de laatste berichten zijn de producten al binnen bij de store dus staat niets ons in de weg om wat mooie spulletjes te gaan kopen! De eerdere artikelen over deze collectie vind je hier. Een gedeelte van mijn aankopen van deze collectie is gisteren binnengekomen vanuit de U.S.A, ik verwacht nog wat producten en de rest van mijn wishlist ga ik dinsdag gezellig kopen in de MAC store in Antwerpen! Lees snel verder voor foto''s.... Op de foto zie je de twee Mineralize Skinfinishes (MSF) van de collectie, links de Perfect Topping en rechts de Refined, zien ze er niet uit om op te eten?? De shadesticks zijn de kleuren Cakeshop (boven) en Butternutty (onder), de Triple Colour Lipglass is de Triple Yum en als laatste zie je de Dazzleglass Kitty Kouture, die niet bij deze collectie hoort maar bij de Kitty Kouture collectie. 

En hier zijn 2 close-ups van de MSF''s

De Tricolour Lipglass ziet er ook leuker uit dan ik had verwacht, hij is erg transparant dus moeilijk te fotograferen op mijn lippen, die swatch bespaar ik jullie dan ook maar. Waar ik  wel benieuwd naar ben is of de 3 laagjes er ook na een tijdje gebruik in zullen blijven zitten?? Daar kom ik nog wel eens op terug! De lipglass ruikt in elk geval echt heerlijk naar vanille, zoals alle MAC lipglasses.

En deze hoort er natuurlijk helemaal niet bij, het is een Dazzleglass uit de Kitty Kouture collectie....de Kitty Kouture, maar hij is wel supercute. Helaas is deze Dazzleglass niet te koop (geweest) in Nederland, mocht je hem nog willen kopen dan zul je moeten zoeken op Ebay.

Gaan jullie vandaag naar de MAC store? Als je van ver moet komen, dan zou je misschien voor de zekerheid even kunnen bellen want er kan natuurlijk altijd iets tussenkomen, als er een levering te laat is of niet compleet. Het telefoonummer van de MAC store aan de Heiligeweg 5 in Amsterdam is 020-3300478. En natuurlijk ben ik benieuwd naar jullie eventuele aankoopjes of wishlist! Lees ook de reactie''s van mijn leden van het forum over deze collectie in dit topic. Bijdrage van : Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top