Algemeen

Rituals - travel sets, leuk kado-idee?

Jullie kennen ongetwijfeld het merk Rituals wel? Rituals is een Nederlands cosmetica merk dat in vrij veel grotere steden hun eigen winkels heeft. Omdat mijn dochter een echte Rituals fan is, wordt ik regelmatig de winkel ingesleurd om weer wat lekkers te kopen! Niet dat ik het erg vind want stiekem pak ik toch ook graag de fles doucheschuim als ik onder de douche sta! Omdat het binnenkort weer moeder-en vaderdag is wilde ik jullie even wijzen op de leuke en voordelige kadosetjes die Rituals verkoopt, lees snel verder.... Want niet iedereen heeft natuurlijk een groot budget om een kado te kopen, maar je kunt het natuurlijk ook niet overslaan! Rituals verkoopt 3 leuke travel sets met daarin een aantal van hun bestsellers:

Rise & Shine EUR 12,90 Inhoud: 75 ml. Brilliant Bliss shampoo, 75 ml. Fuyijama doucheschuim en 75 ml. Touch of Heaven body cream.

Time Out EUR 12,90

Inhoud : 70 ml. Carpe Diem shampoo, 50 ml. zensation doucheschuim & 70 ml. Magic touch body cream

Awakening (speciaal voor mannen) EUR 12,90

Inhoud : Himalaya Mist doucheschuim, Cool deodorant en Pure Hamman shampoo.

Dit zijn toch wel hele leuke kadootjes? En vooral de doucheschuims zijn echt erg fijn, ze komen uit een soort scheerschuimbus en zijn eerst transparant. Als ze in aanraking komen met water wordt het schuim wit en veranderd het in een heerlijk zacht schuim. De geuren zijn allemaal erg fijn! Oh ja, Rituals heeft ook heerlijke thee (de White Rose, Emperor''s Dream en Earl''s secret zijn hier thuis favoriet) en fijne geurkaarsen. De Rituals winkels vind je in heel veel plaatsen, kijk hier voor een complete lijst maar je kunt de producten van Rituals ook bestellen in hun webshop. Er staat een link naar de webshop hierboven, maar je kunt ook gewoon gaan naar www.ritualsshop.nl Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top