Algemeen

Lady Gaga goes flexees - jij ook?

OMG....jullie kennen allemaal Lady Gaga wel? Je kunt niet om haar heen, haar muziek en haar foto''s zijn all over the place.....en ik vind het alleen maar leuk! Ik denk er al een tijdje over om een artikel over haar te schrijven want haar make-up looks zijn altijd bijzonder (ahum..) en soms ook nog mooi..... Maar nu...geen make-up maar een corrigerend broekje a la Bridget Jones, Lady Gaga goes Flexees!!! Lees snel verder om meer te weten over de nieuwe trend..... Lady Gaga staat erom bekend vooral erg weinig kledingstukken te dragen, wat voor de meeste van ons lingerie of ondergoed is, trekt Lady Gaga gewoon aan als ze even koffie gaat drinken ofzo. Maar nu is ze "betrapt" op het dragen van wel een conservatief kledingstuk, een corrigerende broekje, de Flexees van het merk Maidenform.

Na het zien van deze foto werd ik toch wel nieuwsgierig naar dit broekje en heb wat informatie gezocht (en gevonden). Het broekje is van het merk Flexees by Maidenform en maakt deel uit van de Shapewear collectie. De Shapewear collectie bestaat uit producten die zorgen voor een correctie van benen, armen, buik, heupen, billen en taille. De Flexeeslijn is verkrijgbaar in drie correctieniveaus van licht corrigerend tot extra firm. Met Shapewear lijk je instant een maat kleiner..... Klinkt goed toch? Dat heeft Lady Gaga natuurlijk ook gedacht toen ze de Waist Nipper Brief aantrok, die corrigeert de buik en heupen en zorgt voor een perfect vrouwelijk silhouet. De gehele zone rondom de taille wordt perfect geshaped en ziet er superstrak uit. Een siliconenstrip houdt het broekje op zijn plaats, direct onder de borstlijn, zodat deze niet afzakt en er geen ongewenste rolletjes ontstaan. Ideaal voor onder strakke tops of jurkjes of natuurlijk zoals Lady Gaga als outfit op zich! De Waist Nipper Brief kost EUR 36,95.

 

Nu geloof ik niet dat ik het als outfit zou dragen (en ik denk jullie ook niet!) maar het is natuurlijk wel erg prettig onder dat mooie zwarte, jurkje of onder een fladderig zomerjurkje. En geloof mij maar als ik zeg dat heel veel bekende sterren deze producten dragen onder hun mooie Red Carpet dresses, dus waarom zouden wij het niet doen? Tja, heel sexy als je je kleren uitdoet is het niet....dan maar even het licht uit! ;-) De producten van Flexees vinden jullie o.a. bij de Bijenkorf, V&D en diverse lingeriespeciaalzaken, kijk ook eens op de website van Maidenform. Voor informatie over de verkooppunten kun je ook bellen met 020 330 5888. Als laatste dan toch nog maar even een foto van Lady Gaga met een bijzondere make-up!

Vinden jullie het trouwens wel leuk om af en toe eens wat te lezen over fashion of celibrities? Of moet ik het echt bij beauty houden? Let me know! Bijdrage van Lushious Babe met dank aan The Sun voor de foto''s van Lady Gaga in haar flexees!

Deel dit artikel
Back to top