Inspiratie & Tutorials

Onze favoriete producten van september 2010

Het is alweer ver in de maand oktober, maar jullie hebben nog iets tegoed van ons, namelijk onze favorieten van de maand september! Een beetje laat, dat wel, maar beter laat dan nooit natuurlijk! De bedoeling was om met zijn drietjes een filmpje te maken met onze top 5, maar daar zijn we niet helemaal in geslaagd, volgende maand beter dan maar! Maar we hebben wel een filmpje gemaakt, met mijn top 10 en met Wendy''s top 5, Gianna heeft natuurlijk nog wel haar favorieten op een rijtje en op de foto gezet. Kijken julie even verder? Het filmpje staat al sinds gisterenavond laat op ons YouTube kanaal, dus als je geabonneerd bent dan heb je het misschien vandaag al gezien? Zo niet, dan moet je zeker even kijken, want zoals altijd delen we heel wat informatie tijdens het laten zien van onze favoriete producten van afgelopen maand. Oh ja, ik kreeg wat vragen over mijn nagellak en mijn oogmake-up, op mijn nagels draag ik een combinatie van MNY 549 en OPI''s Show it & glow it (Burlesque collectie). Op mijn ogen draag ik een combinatie van MAC oogschaduws, volgens mij Gleam, Wedge en Vainglorious, ook draag ik de Caviar Ink eyeliner van Bobbi Brown en natuurlijk de fijne special edition kajal eyeliner van The Body Shop die ook in mijn top 10 staat. Op mijn wangen heb ik de Bite of an apple blush en op mijn lippen zie je de Viva Glam Cyndi lipglass....foundation is de Vitalumiere Aqua van Chanel. Natuurlijk zal ik de producten die in mijn top 10 staan nog even op een rijtje zetten, compleet met prijzen en eventueel de verkooppunten:

De favorieten van Wendy van september 2010, klik op de links voor meer informatie of verkooppunten:

Over dit laatste item ben ik erg enthousiast, daarom zien jullie deze voor de tweede maand achter elkaar in mijn top 10 verschijnen. Dit is toch wel redelijk uniek en daarom mogen wij binnenkort twee Gentle Cleansing Melts weggeven! Winnen? Houd dan onze website in de gaten! En natuurlijk ook de favorieten van onze stagiaire Gianna voor de maand september:

  • KOH Matt! EUR 19,95
  • Bobbi Brown concealer kit, heel erg handig, concealer en poeder in één EUR 32,00
  • Bobbi Brown corrector EUR 26,00
  • Lush Cupcake, vloeibare chocolade tegen een vette huid! EUR 10,75, te koop bij Lush
  • Lush Seanik, shampoo in een andere vorm! EUR 8,30
  • The Body Shop Strawberry Body Polish EUR 11,00
  • Clarins Instant Light, EUR 22,35
  • Chanel Enigma Quad EUR 46,50
  • Chanel Hydramax dagcrème EUR 57,50
  • Chanel Hydramax Active serum EUR 67,00

Vertel....wat waren de afgelopen maand jullie favorieten?? Laat het ons zeker weten, wie weet breng je ons nog op ideetjes? Bijdrage van Debbie, Wendy en Gianna

Deel dit artikel
Back to top