Inspiratie & Tutorials

Holy grail? Ik heb er wel een paar....

Iedere maand schrijf ik een blog over beauty voor de website van De Bijenkorf en vandaag is er weer één verschenen (lees deze hier). Omdat ik denk dat jullie het ook wel leuk vinden om deze blog te lezen, plaats ik deze ook op Beautyscene, natuurlijk wel met een bonus in de vorm van een filmpje. Kijken jullie even mee naar mijn "holy grails"??

Holy grail? Ik heb er wel een paar gevonden!

De uitdaging voor een beautyliefhebber is toch wel het vinden van de “heilige graal” ofwel de “holy grail”. Nee, ik ben geen “graalridder” noch Indiana Jones en toch ben ik altijd op zoek naar het ultieme beautyproduct. Maar, guess what, in mijn zoektocht van minstens 25 jaar heb ik toch inmiddels wel wat heilige gralen gevonden en het is tijd om ze met jullie te delen!

Want zo ben ik dan ook wel weer, als ik dan iets fijns vind, dan deel ik dat natuurlijk met jullie, lieve Bijenkorf bloglezers/shoppers, maar natuurlijk ook met mijn lezers op Beautyscene! Best geschikt van mij, dacht ik zo! Goed, genoeg over mij en op naar die producten die zorgen voor de perfecte huid, ogen, haren, wenkbrauwen, lippen en nagelriemen......
Als jullie de foto’s even bestuderen dan zien jullie een aantal merken voorbij komen die echt favoriet zijn bij mij, zo zal ik niet snel mijn La Mer foundation, Chanel UV Essentiel, Estée Lauder Advanced Night Repair, Bobbi Brown concealer & eyeliner, Clarins zelfbruiner, Guerlain bronzer, MAC kwasten en Eight hour cream meer loslaten. Sterker nog, deze producten komen dagelijks ergens op mijn gezicht of lichaam terecht! Oogschaduw & blush van MAC heb ik in honderden (nee, ik overdrijf echt niet!) varianten, grote kans dat die ook iedere dag gebruikt worden. Over Chanel nagellak heb ik vorige keer al iets geschreven, dat spreekt voor zich, maar over de kleur Particuliére heb ik het nog niet gehad, toch? Don’t get me started.....Wenkbrauwen hou ik in model door de geweldige pointed tweezer van Tweezerman (erg is geen betere, je hebt zelfs levenslange slijpgarantie!) en mijn haren worden alleen nog gekamt met de Mason Pearson brush (te koop bij Skins, in de Bijenkorf Rotterdam). Een favoriet parfum heb ik natuurlijk ook, Chloé Eau de fleurs Néroli, daar ben ik zo zuinig mee dat ik, ondanks de grote fles, deze niet iedere dag gebruik. Stom is dat, heb je een favoriet, gebruik je hem niet eens iedere dag! Nou ja, hebben de andere 120 flessen ook nog een kansje....Holy grails dus, ik heb ze gevonden! Maar soms....heel soms, zeg zo’n 5 keer per week als de pakjes postbode op de redactie is langs geweest, dan begin ik weer te twijfelen. Dan komen de nieuwste, mooiste en meest bijzondere producten op mijn buro voorbij en wie weet zit daar nog wel een fijner product tussen? Misschien is de nieuwe Dior foundation wel veel beter of is The Concentrate van La Mer echt wel het ultieme product? Kan de Estée Lauder Idealist Even skintone illuminator een plaatsje veroveren in mijn routine? Zal de Chanel Quartz nagellak dan toch Particuliére vervangen? Van twee producten ben ik inmiddels zeker, de Tom Ford Néroli Portofino showergel en de Giorgio Armani Eyes to kill mascara zijn ook “holy grails”, nu de directie van De Bijenkorf nog overhalen ook deze merken te gaan verkopen? Pretty please??? *wink*Alle producten komen dus nog even voorbij in het filmpje!Hebben jullie ook van die "holy grails", producten die je telkens weer koopt omdat ze gewoon heel fijn zijn? Laat het ons dan weten, we zijn echt benieuwd!

Deel dit artikel
Back to top