Algemeen

Win kaarten voor de Lushious Beauty - Lush VIP party

Hebben jullie al gelezen over de enorm leuke en heerlijke Dirty Lijn die Lush binnenkort verwelkomt in Nederland in dit artikel? Deze lijn wordt op een zeer speciale manier gelanceerd, namelijk met een gezellige Lushious Beauty Doing the Dirty Lush VIP party aan de Kalverstraat te Amsterdam. De winkel gaat op vrijdagavond 1 april 2011 speciaal en exclusief open voor lezers van Lushious Beauty en tijdens deze avond zal niet alleen de Dirty lijn worden gepresenteerd maar hebben we voor jullie een leuke activiteit in petto. Jij kunt er natuurlijk bij zijn! Wil je weten hoe? Lees dan snel verder...... Zoals de twee voorgaande VIP events bij The Body Shop en MAC is ook deze avond bijzonder exclusief. We mogen deze keer 20 VIP uitnodigingen geven aan onze trouwe lezers en ultieme Lush fans en elke genodigde mag een gast meenemen. Op vrijdagavond 1 april zal het Lush filiaal aan de Kalverstraat 98 te Amsterdam exclusief voor ons worden geopend voor een spetterend feestje. Natuurlijk zal de redactie van Lushious Beauty aanwezig zijn om jullie samen met het Lush team te verwelkomen! Jullie worden gedurende de avond verwend met een hapje en een drankje en natuurlijk de introductie van de geweldige Dirty lijn. Vervolgens is het de bedoeling dat jullie onder begeleiding van het Lush team allemaal je eigen verse gezichtsmasker gaan maken. Afhankelijk van jouw huidtype worden alle deelnemers in groepjes verdeeld en ga je samen aan de slag met de verse Lush ingrediënten om een exclusief maskertjes te maken. Dit masker mag je natuurlijk aan het einde van de avond mee naar huis nemen, zo weet je zeker dat je een heerlijk vers masker hebt dat ook nog eens perfect is voor jouw huid! Na de maskertjes is het de beurt voor een stukje persoonlijk advies. Je kunt vragen naar de meest geschikte producten voor jouw huidtype, maar ook voor tips, trucs of voor gewoon voor wat gezelligheid samen met ons. Wij zullen jullie zeker onze favoriete Lush producten laten zien en staan, samen met de Lushies, klaar voor jullie vragen! Al met al een gezellige en leuke avond die natuurlijk zal worden afgesloten met een fijne treat-bag die speciaal worden samengesteld voor jouw huidtype! Natuurlijk kun je tijdens de VIP Party als eerste in Nederland de Dirty lijn en alle fijne andere Lush producten shoppen, dus haal die verlanglijstjes maar uit de kast!

Hoe maak jij kans op twee toegangskaarten voor dit unieke VIP event bij Lush Amsterdam?
  • Zorg dat je vrijdag 1 april 2011 tussen 19.00 en 21.00 uur vrijhoudt in jouw agenda en dat je gelegenheid hebt om naar Amsterdam te komen. (Het filiaal ligt nabij het Amsterdam CS, parkeren kan in de garage van De Bijenkorf)
  • De uitnodiging is geldig voor 2 personen (de Dirty lijn is ook bijzonder geschikt voor heren, sleep ze dus gerust mee)
  • Schrijf onder dit artikel een berichtje waarin jij aangeeft waarom juist jij niet mag ontbreken tijdens dit unieke event.
  • Zorg ervoor dat je een correct email adres gebruikt. Mocht jij een van de winnaars zijn dan moeten wij jou natuurlijk kunnen bereiken.
  • Wij zullen deze avond ook filmen voor een reportage op Lushious Beauty, natuurlijk gaan we ook foto’s maken, hou daar ook rekening mee!
  • Wendy en Debbie zullen die avond voor deze VIP Party ook nog ergens iets gaan eten, waarschijnlijk duiken we een sushi-bar in. Mocht je het leuk vinden om je hierbij aan te sluiten, laat het dan ook nog even weten, uiteraard wel op eigen kosten.

Meedoen kan tot en met woensdag 23 maart 2011. De gelukkige winnaars zullen op vrijdag 25 maart 2011 een email van ons ontvangen met daarin alle informatie die nodig is. Reageer direct even op deze mail, want als wij voor 27 maart geen reply hebben ontvangen, dan zullen we de dames en heren van onze reservelijst een mailtje sturen. Overtuig ons dus met jullie liefde voor Lush (of misschien wel om een geheel andere reden!), veel succes met meedoen en hopelijk tot snel! Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top