Nieuws

DOEN: Kérastase Fusio-Dose treatment (incl. gratis voucher!)

Een kleine week geleden onderging ik op het Hoofdkantoor van L’Oréal een behandeling waarvan ik overtuigd ben dat niet alleen ik maar ook zeker jullie bijzonder blij zullen worden. De Kérastase Fusio-Dose treatment is namelijk een booster waarvan haar spontaan gaat dansen!  Lees snel verder voor meer informatie.

Het Fusio-Dose systeem van Kérastase pakt meerdere behoeften van je haar tegelijkertijd aan. De basis van deze behandelingen zijn sterk geconcentreerde formules (concentrés) die beantwoorden aan de basisbehoeften van het haar in samenwerking met boosters die het haar voorzien van secundaire behoeften. Door middel van een uitgebreide diagnose in combinatie met je eigen wensen wordt een Fusio Dose samengesteld die geschikt is voor jouw haartype en wensen.V.l.n.r. concentrés  gekleurd haar, droog haar, vezwakt haar en dunner wordend haar


V.l.n.r. Boosters gekleurd haar, droog haar, verzwakt haar en dunner wordend haar

Hoe, wat waar?
Dat ga ik jullie natuurlijk even uitleggen aan de hand van mijn ervaring. Tijdens de behandeling werd mijn haar eerst doorgemeten met een apparaatje dat de status mijn haren probleemloos vastlegt. Ik laat mijn haren vrijwel maandelijks kleuren, föhn mijn haar drie keer per week en alsof het mishandelen nog niet voldoende is, onderwerp ik mijn lokken na het föhnen ook nog even aan een stijltang. Het verbaasde mij dan ook niet dat mijn haar enigszins poreus was. Het goede nieuws was dat mijn haar dik is en dat het eigenlijk helemaal niet zo droog is. Bonuspunten!Belangrijk bij deze behandeling zijn ook jouw eigen wensen. Mijn wensenpakketje is eigenlijk niet eens zo heel lang. Ik vind mijn haar prima zoals het is, maar…  het zou zo fijn zijn wanneer alleen föhnen voldoende zou zijn ik niet altijd een stijltang nodig zou moeten gebruiken om ‘toonbaar’ het pand te verlaten.

Op het moment dat de wensen en de status van het haar op tafel liggen wordt er gekozen voor een combinatie van een concentré en een booster. Er wordt gekozen welke verzorging de prioriteit heeft (concentré) en welke verzorging van secundair belang is (booster). In mijn geval hebben we gekozen voor het Vita Ciment concentré (groen), een intensive oppervlaktebehandeling in combinatie met de (roze) Booster Polyphènols ter bescherming van mijn gekleurde haar. De boosters en het concentré worden met elkaar gemengd en op gewassen haar aangebracht.
 


Daarna volgt een heerlijke warme handdoek die de schubben van het haar zal openen zodat de Fusio Dose zich kan ‘nestelen’ in de haar kern. De schubben worden tijdens het afkoelen van de handdoek (en dus het haar) weer gelsloten waardoor de werkzame bestanddelen zich in de haar kern blijven bevinden.

De werkzame bestanddelen blijven weken aanwezig in het haar, ze verspreiden zich langzaam over het haar tot ze volledig zijn opgenomen of hun werkzaamheid verliezen. Natuurlijk kon ik niet wachten tot ik na de behandeling kon voelen hoe zacht mijn haar was geworden. Ik kan jullie melden: Het heeft nog nooit zo zacht aangevoeld. Dit Kérastase Fusio-Dose systeem is echt een schot in de roos!Proef op de som: Mijn haar werd voor het föhnen nog even voorzien van een druppeltje Ciment Thermique, een verzorgende crème die het haar beschermt tijdens het gebruik van een föhn of stijltang. Daarna werd mijn haar geföhnd en was binnen een paar minuten stijl en een stijltang was absoluut niet nodig. Mijn haar was zacht, had volume en voelde enorm lekker aan. Bewijsmateriaal? Tuurlijk. Kijk maar eens naar de onderstaande afbeelding. Geloof mij maar, wanneer er zo veel dames om je heen staan die niet meer van jouw haar af kunnen blijven dan is het zacht!


Stijl haar met volume! Zonder stijltang!

Nog even samenvattend: Het Fusio-Dose systeem van Kérastase is geschikt voor ieder haartype. In principe zijn er zestien combinaties mogelijk waardoor er voor mij, maar ook voor jou, je beste vriendin, moeder of buurvrouw DE ideale combinatie kan worden samengesteld. De formule heeft slechts vijf minuten nodig om de werkzame bestanddelen hun werk te laten doen en dat is korter (en misschien wel goedkoper) dan een gemiddelde conditioner in combinatie met een haarmasker die jouw kapper na jouw kapper sessie gebruikt. Het product is niet individueel verkrijgbaar en de behandeling kan alleen in een Kérastase salon worden uitgevoerd.De komende weken ga ik genieten van mijn zachte haren, in combinatie met de producten bijzondere Resistance lijn waarover ik jullie binnenkort meer ga vertellen. Over zes weken vlieg ik naar de dichtstbijzijnde Kérastase bij mij in de buurt voor een nieuwe Fusio Dose behandeling. Dat moeten jullie trouwens ook doen, want ik heb goed nieuws voor jullie!


Scan de bovenstaande QR-Code even in met jouw smartphone, vul je gegevens in en ontvang een voucher voor een gratis Fusio-Dose behandeling (met een waarde van ongeveer EUR 12,00) bij de Kérastase kapper bij jou in de buurt.

Geen smartphone? Geen probleem natuurlijk! Je kunt je de voucher ook aanvragen via deze website

Je kunt kunt de voucher tot 31 januari 2012 inscannen en tot 28 februari 2012 kan de voucher bij de Kérastase kapper ingeleverd worden. 
  

Deel dit artikel
Back to top