Nagel & Handen

OPI introduceert de Holland collectie in hartje Amsterdam

Tijdens een perfect verzorgde lunch in het prachtige hotel The Grand in hartje Amsterdam introduceerde OPI de collectie voor aankomende lente, de Holland collectie. Natuurlijk hebben jullie er al even iets over gelezen, maar omdat ik zo enthousiast ben wil ik dit leuke nieuws nog even met jullie delen. Moesten we het tot vandaag nog doen met persfoto''s, nu heb ik ook zelfgemaakte foto''s voor jullie en dat is natuurlijk altijd leuk! Kijken jullie even mee?

Nu maak ik er geen gewoonte van om artikelen te schrijven over perspresentatie''s, maar voor deze moest ik echt een uitzondering maken, het is tenslotte eigenlijk ook wereldnieuws, OPI goes Dutch with the Holland collection! De OPI Holland collectie zal vanaf februari 2012 te koop zijn bij de verkooppunten van OPI in Nederland (maar ook in de rest van de wereld).

Hotel The Grand in Amsterdam
Draaiorgel, klederdracht, kaas, tulpen......HOLLAND!De setting van de presentatie natuurlijk heel toepasselijk, een collectie geïnspireerd door de veelzijdigheid en openheid van de Nederlandse cultuur, werd gepresenteerd op de grens van de Red Light District van Amsterdam. Maar in de oude raadszaal van Hotel The Grand was het vooral heel gezellig, ongedwongen met een chique randje. De lunch was trouwens heerlijk!
Na een inspirerende speech van Suzi Weiss-Fischmann, die werd ondersteund door foto''s en video''s, was het tijd om het nieuws bekend te maken. De belangrijkste introducties van OPI zijn de Nicki Minaj collectie en de lente/zomer Holland collectie, beide collecties worden wereldwijd uitgebracht!

OPI & Nicki Minaj collectie - met swatches


De Holland collectie bestaat uit 12 kleuren, warme en bloemige tinten, maar ook koelere, paarse tinten en prachtige waterachtige kleuren, maken het Nederlandse kleurenpalette compleet! De namen zijn natuurlijk meer dan geweldig gekozen, dat is echt een vak apart. Suzi vertelde dat ze met een team van ongeveer 6 mensen rond de tafel gaan zitten, steekwoorden gebruiken en dan "gewoon" gaan brainstormen!

De kleuren zijn A roll in The Hague, Red lights ahead...where?, Kiss me on my tulips, Pedal faster Suzi!, Dutch''ya just love OPI?, Vampsterdam, Did you ''ear about Van Gogh?, Thanks a windmillion, Wooden shoe like to know?, I have a herring problem, I don''t give a Rotterdam en Gouda gouda two shoes. De lakjes zullen EUR 14,50 per stuk gaan kosten.


Er zal ook een mini-setje met de naam Dutch Treats voor EUR 17,95 te koop zijn met daarin Red lights ahead...where?, Kiss me on my tulips, Pedal faster Suzi! en I have a herring problem.


Ik heb ook heel kort gesproken met Suzi, wat een vriendelijke en inspirerende vrouw is dat! Ik heb het idee dat je werkelijk dagen met haar zou kunnen praten over nagellak, zo leuk! Morgen zal Suzi de collectie presenteren aan de Franse pers en daarna volgen nog veel meer landen, drukke tijden dus.Heerlijk nieuws dus, zeker voor ons Nederlandse nagellakfans! Ik denk zomaar dat deze collectie heel goed gaat lopen hier, maar volgens mij wordt de collectie ook door buitenlandse nagellakfans goed ontvangen. Natuurlijk komen er swatches aan van de lakjes, maar omdat het nog vrij lang duurt eer de lakjes te koop zijn, wachten we daar nog even mee.

Vertel eens.....welk lakje moet jij echt hebben? Zouden jullie een leuke naam kunnen verzinnen die ook in de OPI Holland collectie had gepast?

Deel dit artikel
Back to top