Nagel & Handen

NOTD - OPI I don't give a Rotterdam (Holland collectie, nu in de winkels)

Sinds afgelopen week kun je ze vinden bij de verkooppunten van OPI, de 12 nagellakjes uit de Holland collectie! Lang verwacht en nu eindelijk verkrijgbaar, niet alleen in Nederland trouwens, maar over de hele wereld! Het is natuurlijk wel een heel leuk idee dat er nu ergens in Amerika een dame met "I don''t give a Rotterdam" op haar nagels loopt, net zoals ik vandaag. Deze grijs/blauwe kleur met zilveren & gouden shimmer past eigenlijk wel prima bij het weer van vandaag, het is natuurlijk wel een tikje grijs vandaag. Kijken jullie even mee?

OPI I don''t give a Rotterdam, twee laagjes zonder topcoat met flits
dit keer zonder flits, niet helemaal scherp maar wel compleet kleurecht (althans op mijn computer)
I don''t give a Rotterdam

lijkt eigenlijk wel op de grijs/blauwe luchten die ik hier in de omgeving van Rotterdam weleens langs zie komen, toch is de kleur niet heel erg koel maar juist een tikje warm. De kleur heeft ook wel een paarse/lavendel ondertoon en is gewoon erg mooi, niet al te fel maar toch wel uitgesproken.

Binnenkort zullen jullie de swatches van de andere kleuren van de OPI Holland collectie zeker ook voorbij zien komen, ze zijn allemaal zeker de moeite waard en vooral ook lekker afwisselend. De OPI Holland collectie is dus al in de winkels gesignaleerd, de lakjes kosten EUR 13,95 per stuk en er is ook een mini-setje te koop met de naam Dutch Treats, dat kost EUR 19,95.

Kun je niet wachten om alle kleurtjes te zien, dan kun je dit filmpje natuurlijk even bekijken, alle kleuren en swatches komen daarin voorbij!
Welke kleuren staan op jouw wishlist? Of wacht je onze swatches nog even af? Als dat het geval is, dan moet ik toch wel een beetje opschieten natuurlijk *wink*!

Deel dit artikel
Back to top