Nagel & Handen

Nagellaknieuwtjes - OPI Germany, Essie Style nomics & Ciaté Caviar

Nagellak nieuwtjes zijn altijd leuk, zeker als het gaat om de nieuwste herfstlakjes, heerlijk om alvast naar vooruit te kijken en alvast een lijst(je) te kunnen maken met de lakjes die je het mooiste lijken! Er komt veel moois aan, reken op donkere, mysterieuze tinten met veel metallic finishes. KOH, Herôme, OPI, Essie,Chanel, MAC en Dior, pak die lijstjes er maar vast bij!

Essie

brengt in september 2012 de Style Nomics collectie uit met daarin kenmerkende, "muted" kleuren van Essie. Donkergroen, roze/taupe, donkerrood en grijs...chique kleuren die mooi passen in de herfst. De collectie zal te koop zijn bij DA en Etos, Essie lakjes kosten EUR 9,99 per stuk.

Essie heeft nog een mooie collectie met 5 lakjes met een spiegelende, metallic finish : Mirror Metallics. We hebben eerlijk gezegd nog geen informatie gehad over de beschikbaarheid in Nederland, maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte. Wat mij betreft mogen ze best deze kant uitkomen, toch wel weer een aparte collectie.

Als je mijn video met beautynieuwtjes van afgelopen vrijdag al gezien hebt, dan zul je ze zeker voorbij hebben zien komen, de lakjes uit de OPI Germany collectie. Suzi Weiss-Fischmann heeft zich dit keer laten inspireren door ons buurland, Duitsland, voor de uitgebreide herfstcollectie. De namen zijn weer geweldig, de kleuren lijken niet echt verrassend, maar misschien zullen de swatches ons toch nog overhalen? OPI lakjes zijn vanaf half augustus 2012 o.a. te koop bij de filialen van Sephora voor EUR 13,95 per stuk.

Rij 1 : The Spy Who Loved Me, Casino Royale, You Only Live Twice, Die Another Day
Rij 2 : Skyfall, GoldenEye, The World Is Not Enough, Moonraker
Rij 3 : On Her Majesty''s Secret Service, The Living Daylights, Live And Let Die, Tomorrow Never Dies

 Maar er is meer OPI nieuws, de feestdagen collectie is ook al bekend geworden! Dit keer geen Muppets of Burlesque als thema, nee...OPI gooit het over een andere, stoerdere boeg! De nieuwste James Bond film Skyfall is het thema van deze collectie die waarschijnlijk in oktober/november 2012 te koop zal zijn. 

v.l.n.r. Madras, Agra, Pune, Goa, Bangalore en Jaipur
W.I.C. by Herôme

neemt ons mee naar het kleurrijke India, maar eerlijk gezegd komen die kleuren niet echt tot uiting in deze ietwat somber ogende herfstcollectie met de naam Magical India. Maar...het is natuurlijk wel een herfstcollectie en daarom heeft Herôme specifiek gekozen voor de warme, rijke tinten die de Indiase cultuur rijk is. De collectie zal vanaf 1 september 2012 te koop zijn.


v.l.n.r Golden light, Amazonia & Bengale
Dior

neemt ons deze herfst mee de jungle in, de herfstcollectie is echt geweldig mooi en zoals jullie kunnen zien zijn de nagellakjes echte musthaves als je houdt van dit soort tinten. Echt...ik wil ze allemaal! Binnenkort meer informatie, de Golden Jungle collectie zal vanaf half augustus te koop zijn, uiteraard zijn de lakjes allemaal slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Chanel doet het weer! In de herfstcollectie, Les Essentiels de Chanel, zien we 3 lakjes waarvan Frenzy en Vertigo in het echt vele malen mooier zijn dan op de foto. Schrijf ze zeker op jullie "to buy" lijstje, want deze lichte taupe en mysterieuze zwart/paars zijn de nagellakkleuren voor deze herfst, mark my words!! Ze zullen vanaf half augustus 2012 te koop zijn bij alle Chanel verkooppunten. 

v.l.n.r. Holy hip hop, Keep on jazzing, Lazy lounge, Pop mania, Punk up & Soul sister
KOH

gaat op de muzikale tour met deze intrigerende collectie KOH Sound. Je kunt nu jouw favoriete muzieksoort dragen, ik zie mij zeker al lopen met Holy hip hop of Soul sister op mijn nagels! Deze lakjes zul je vanaf september 2012 in de winkels kunnen vinden voor EUR 14,95 per stuk.

MAC breidt het vaste assortiment nagellak enorm uit deze herfst, in dit artikel heb je er al alles over kunnen lezen. Ze zullen vanaf 4 september verkrijgbaar zijn bij alle MAC verkooppunten! De kans om toch nog Mean & Green te scoren of misschien wel de nieuwe glitter Sparks on screen. 

Estée Lauder brengt in augustus 2012, eindelijk, een deel van het bijzonder mooie nagellakassortiment naar Nederland. Vorig jaar bleven ze nog buiten ons bereik, maar dit jaar kunnen we ook genieten van de Pure Color nail laquers van de Beyond Black en Metal mania collectie. We moeten er echter wel voor naar Amsterdam, want de Bijenkorf daar is het enige verkooppunt. Bête Noire zal wel bij alle verkooppunten te koop zijn. De Pure color nail lacquers kosten EUR 20,00 per stuk

De Ciaté Caviar manicure hebben we jullie al eens eerder laten zien, maar ze zijn nog steeds niet verkrijgbaar! Gelukkig weten we nu zeker dat de verschillende Caviar Manicure setjes vanaf september 2012 voor EUR 23,90 exclusief te koop zullen zijn bij Sephora.

Orly is natuurlijk ook een superleuk merk, hebben jullie de swatches van de Neons van deze zomer gezien in dit artikel? In de herfst gaan ze voor klassiekers in de Fired up collectie. Mooi ook, het goud en het "vlammende" rood, we like! De exacte datum kennen we nog niet, we houden jullie op de hoogte!

Nails Inc. is sinds dit voorjaar ook te koop in Nederland, om precies te zijn bij Sephora. Deze herfst brengen ze een aantal spectaculaire collecties uit o.a. Fishnet magnetics, Mirror Metallics, Nail jewelry en de Nail sprinklers. Vanaf september vind je een uitgebreid assortiment bij Sephora, ze prijzen variëren tussen EUR 16,00 en EUR 20,00 per flesje.

Last, but no least....Sally Hansen Magnetics nail colours! Jawel, nog meer magnetisch nagellakjes, het is een beetje net als met de Crackle topcoats, die bleven ook maar komen. De kleuren van de Sallu Hansen lakjes zien er wel goed uit, volgens mij liggen deze pas in september/oktober in de Nederlandse winkels, nog even wachten dus!

Natuurlijk is dit nog lang niet alles, maar jullie zijn alvast weer een beetje op de hoogte! Welke lakjes gaan deze herfst op jouw wishlist?

Deel dit artikel
Back to top