Nagel & Handen

Nagellaknieuwtjes - feestdagen 2012 - NARS, OPI, Essie, Chanel & Dior

Momenteel stromen de verschillende nagellakcollecties voor de aankomende winter en/of feestdagen weer binnen in onze mailboxen en brievenbussen. En natuurlijk vinden we zelf ook weleens wat op het internet, via verschillende buitenlanse websites. In dit artikel hebben we weer wat leuke nagellaknieuwtjes voor jullie op een rijtje gezet, soms speciale collecties voor de feestdagen of gewone collecties voor de winter. Geen zorgen trouwens, er komt genoeg leuks aan!

Eerlijk gezegd zijn feestdagencollecties meestal niet zo heel spannend, het is vooral veel glitter, rood, groen en goud! Dat zien we in 2012 dan ook gewoon terugkomen, samen met wat frisse tinten. OPI probeert weer eens een magnetische nagellak en we zien dit keer maar weinig topcoats (zoals bijvoorbeeld de crackle topcoats). Wat we wel veel zien is burgundy ofwel bordeaux/wijnrood, dat is echt de modekleur deze winter samen met blauw! Beide zijn prima kleuren voor op mijn nagels, ik hou ervan!

Essie winter 2012 collectie, vanaf 1 december 2012 in de winkels (bron afbeelding)

Givenchy Enchanted Mat Grey


Chanel Malice, vanaf begin november 2012 in de winkels

Dior Grand Ball collectie, vanaf begin november 2012 in de winkels


Lancome Happy Holidays collectie, vanaf half november 2012 in de winkels


Guerlain Lui kerstcollectie, vanaf begin november 2012 in de winkels

Orly Naughty or Nice, nu al te koop via de shop van MissLipgloss

China Glaze heeft altijd een geweldige holiday collectie, binnenkort ook bij Nailpolishfashion.nl

NARS krijgt een meer dan geweldige collectie die geheel geïnspireerd is door Andy Warhol, dit zijn de nagellakjes, maar ook de makeup producten zijn prachtig. NARS wordt niet verkocht in Nederland, maar is gelukkig wel te bestellen via www.narscosmetics.eu

Dat OPI de Skyfall collectie uitbrengt, dat hebben jullie al kunnen lezen in dit artikel. Inmiddels is duidelijk geworden dat er ook drie magnetische nagellakjes uit zullen komen.....ik ben op zich niet zo''n fan, maar vooruit!

Ik ben wel fan van Deborah Lippmann en ben dan ook heel blij met deze nieuwe feestdagenlakjes, wijnrood en zwart met gouden glitters....helemaal perfect voor mijn feestdagenoutfits!


Dit setje metallic nagellakjes is inmiddels in de USA te koop, maar of ze ook naar Nederland komen weet ik nog niet zeker. Deborah Lippmann wordt o.a. verkocht bij www.promakeupstore.com (Nederland) en www.parfuma.com (Belgie)Kure Bazaar is een prachtig Frans merk dat een formule heeft met tot 85 % natuurlijke ingrediënten zoals houtpulp, katoen, maïs en aardappelen. De lakjes zijn "big 4 free". Ecologische nagellak (althans, zoveel als nu mogelijk) maar dan wel in prachtige, fashionable kleuren. Ga voor verkooppunten naar www.beautymusthaves.nl
Wijnrood, zwart en goud....met veel glitters bij Zoya, prachtige collectie! Binnenkort te koop bij www.nailpolishfashion.nl

Butter London is een merk dat misschien niet zo heel bekend is, toch is het een fijn merk dat o.a. bij Zalando wordt verkocht, hun eigen webshop verstuurd ook naar Nederland

Bourjois heeft altijd leuke lakjes, deze keer combineren ze de kleuren op de nagels met de kleuren van de smoky eyes, leuk! Vanaf oktober in de winkels.

Last but not least, de nagellakken van Tom Ford zullen vanaf oktober/november 2012 ook verkocht worden bij Parfuma. Is dat geen geweldig nieuws? Het gaat wel om de vaste collectie nagellakjes, maar die is ook al erg mooi!

Hebben jullie ook een lijstje gemaakt tijdens het scrollen door de foto''s? Of moeten jullie even een papiertje pakken en weer naar boven scrollen? Haha...wat zijn er toch altijd weer mooie nieuwe nagellakjes....er zitten er toch altijd weer 1, 2 of 3 bij die je moet hebben! Welke vinden jullie de allermooiste?
Deel dit artikel
Back to top