Nagel & Handen

Aanrader – Mooie voeten met Pedicure by OPI

Met een klein beetje geluk kunnen komende week de dichte schoenen voorlopig de kast in en mogen we heerlijk flaneren op slippertjes, peeptoes en andere mooie schoentjes waarin jouw straks zongebruinde voeten lekker opvallen. Zijn jouw voeten nog niet summer-proof? Dan moet je de Pedicure by OPI producten echt eens uitproberen!

De zes heerlijke Pedicure by OPI producten zijn geformuleerd met de beste natuurlijke extracten en etherische oliën. Deze ruiken niet alleen enorm lekker maar zorgen tijdens de behandeling (die je gewoon thuis in jouw eigen badkamer kunt uitvoeren) ook een stukje ontspanning. Ik heb drie van de zes producten in huis waarmee ik mijn voeten nu al in topvorm heb gebracht.
Na het wassen van mijn voeten gebruik ik de Pedicure by OPI Soften (EUR 23,95 - 125 ml). Dit is een eeltverzachter op basis van fruitzuren en groene thee extract en verzacht eeltplekken. Breng een klein beetje crème aan op de eeltplekken en laat de substantie zeker 5 minuten intrekken. Je kunt ervoor kiezen om je voeten in een warme handdoek wikkelen voor een krachtige werking. Vervolgens kun je het  eelt met een voetenvijl verwijderen.
Als je klaar bent met het verwijderen van eventuele eeltplekjes (die stap kun je natuurlijk overslaan wanneer je geen last hebt van eelt) dan is het tijd voor de Pedicure by OPI Scrub (EUR 23,95 - 125 ml). Scrubben verwijderd dode huidcellen en maakt de huid zijdezacht. Deze scrub bevat natuurlijke suikerkristallen die oplossen in water. Daarnaast vind je in de ingrediëntenlijst ook vitamine E en A, groene thee extract en avocado extract. Suiker smelt snel in water, daarom is het verstandig de formule aan te brengen op een droge (schone) voet. Scrub vervolgens een minuutje om je voeten daarna af te spoelen met lauw/warm water.

Mijn grote favoriet uit de Pedicure by OPI collectie is het Massage (EUR 19,95 - 125 ml) product. Deze vochtinbrengende massagelotion bevat verzachtende botanische extracten, vitamine E en A en avocado extract. Je kunt dit product goed gebruiken als voetenlotion (als je last hebt van zeer droge voeten kun je wellicht beter een vollere substantie gebruiken) en is heerlijk gedurende de zomermaanden. Dit komt voornamelijk om dat de structuur niet vettig aanvoelt en een heerlijke zomerse geur heeft. Ik masseer niet alleen mijn voeten met dit product maar ook mijn onderbenen, heerlijk na een uurtje sporten!
V.l.n.r. Massage, Soften en Scrub

Wat anders kan ik zeggen dan dat ik razend enthousiast ben over de Pedicure by OPI lijn. Allereerst omdat de producten doen wat ze beloven en ten tweede omdat de geuren zo verslavend lekker zijn. De meeste pedicure producten hebben een citrus- of mint geur terwijl de bovenstaande producten allemaal een licht zoete, bloemige geur hebben. Ik behandel mijn voeten wekelijks met deze producten en ben meer dan tevreden over de status van mijn voeten.
Zo zie ik ze graag: Mijn verzorgde, bruine voetjes met de OPI Red Lights Ahead...Where?  nagellak
 

Naast de producten die je vandaag voorbij hebt zien komen bevat het Pedicure by OPI assortiment ook een Soak (EUR 13,95 - 125 ml) waarmee je jouw voeten kunt reinigen, een klei Mask (EUR 23,95 -125 ml) voor een klein beetje extra verzorging en een Smooth (EUR 19,95 - 125 ml) ter voorkoming van eeltvorming en bescherming van de huid. Nieuwsgierig? Voor meer informatie over de verkooppunten kun je terecht op www.opi.nl.

Deel dit artikel
Back to top