Nagel & Handen

Nieuws - KOH Sexy & W.I.C. by Herome The real Dutch & OPI Minnie Mouse

Nagellaknieuwtjes zijn altijd leuk, zeker als het gaat om nieuwe collecties van onze Nederlandse merken KOH & Herôme! Maar ook van een nieuwe samenwerking tussen Disney en OPI gaat mijn nagellakliefhebbershartje wel harder kloppen, die van jullie ook? Laten we daarom snel gaan kijken naar een paar leuke nieuwtjes, kijken jullie mee?

Laten we beginnen met een foto van de nieuwste OPI Vintage Minnie Mouse collectie, een schattige collectie gebaseerd op de klassiek Minnie Mouse zoals Walt Disney haar heeft bedacht. Op de foto zien we de display van de collectie, zo te zien bestaat de collectie uit 4 kleuren, inclusief een glitter topcoat (met hartjes misschien?). Verder hebben we nog niet zoveel informatie, geen idee of de collectie naar Nederland komt, we houden je op de hoogte!

We weten wel zeker dat de nieuwste collectie van KOH, KOH Sexy! naar Nederland komt, sterker nog, KOH komt gewoon uit Nederland, dat wisten jullie toch wel?
In de Sexy collectie vinden we zes spannende tinten terug, kleuren met pit! Denk daarbij aan de sappige perzikkleur Tease, Sensual is mooi mintgroen met een beetje pit en het warme zonnebloemgele kleurtje van Pleasure is op en top zomer!


Wat is een "sexy" collectie zonder een uitdagende rood? Niets natuurlijk en daarom vinden we in de KOH Sexy collectie ook Daring! Flirt is een roze kleurtje met een metallic glans, althans zo lijkt het op de foto en Seduce is een donkere, mysterieuze paars....laat ik nu gek zijn op paars!
De KOH Sexy collectie is inmiddels al te vinden bij de KOH flagshipstores in de Bijenkorf in Amsterdam en Eindhoven, de lakjes kosten EUR 14,95 per stuk. Je zult de collectie binnenkort ook kunnen terugvinden bij de overige KOH verkooppunten!

Van een heel andere orde zijn de kleuren van de nieuwste W.I.C. by Herôme collectie die de naam The Real Dutch heeft gekregen! Een must als je in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen of Rotterdam woont, want de lakjes hebben allemaal de naam van die steden....althans, niet de officiële naam!Ik kan mij niet aan de indruk ontrekken dat dit een reactie van Herôme is op de Holland collectie van OPI, al zijn de kleuren helemaal niet hetzelfde. De kleuren van The Real Dutch collectie zijn lekker fel en vrolijk, prima passend bij onze Hollandse lente! De W.I.C. by Herôme lakjes kosten EUR 7,50 per stuk en je kunt ze ook per twee kopen, dan betaal je maar EUR 12,50. 

Heb jij alweer zin in deze nieuwe lakjes? Natuurlijk zul je binnenkort ook swatches kunnen zien op Beautyscene.nl! Welke kleur is echt een musthave voor je?

Deel dit artikel
Back to top